Home > Nieuws > Profiteer van de voordelen van Alitalia’s Premium Economy Class

Profiteer van de voordelen van Alitalia’s Premium Economy Class

dinsdag 4 december 2018

Uw benen strekken tijdens een lange vlucht? In de long haul Premium Economy Class van Alitalia heeft u de mogelijkheid om comfortabel te reizen in een aparte cabine waar u tot 40% meer ruimte heeft dan in de Economy Class. Bij aankomst in het vliegtuig ontvangt u een welkomstdrankje van Alitalia om uw vlucht goed te beginnen. Proef ook de Italiaanse regionale gerechten vergezeld van geselecteerde Italiaanse wijnen.

Wanneer u vliegt naar één van de long haul bestemmingen van Alitalia in Premium Economy Class en u reist vanuit of door naar een bestemming in Europa of het Midden-Oosten, mag u zonder bijbetaling gebruik maken van de Business Class op de middellange afstandsvluchten. U mag twee stuks bagage met een gewicht van 32 kg per stuk meenemen en kunt gebruik maken van speciale incheckbalies. Andere voordelen van Premium Economy Class is prioriteit bij het instappen en een aparte stille cabine met 21 of 24 stoelen die 120° achterover kunnen worden geklapt.

Voor meer informatie over Premium Economy Class kunt u de website van Alitalia raadplegen of contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

"Profiteer van de voordelen van Alitalia’s Premium Economy Class "

Nieuw kleurenschema van Lufthansa

maandag 21 januari 2019

In februari 2018 heeft Lufthansa haar eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe huisstijl. Vorige maand is de eerste Airbus A380 van deze nieuwe huisstijl voorzien. Deze Airbus A380 is in het...

Lees verder

Bus service KLM

maandag 21 januari 2019

Gebruik u ook de busdienst van KLM naar Schiphol of lijkt u dit ook een handige service? Goed nieuws, tussen 2019 en 2020 wil KLM het aantal reizigers vergroten. Momenteel vervoert KLM...

Lees verder