Home > Nieuws > Profiteer van de Qatar Airways 2-1 Business Class actie

Profiteer van de Qatar Airways 2-1 Business Class actie

donderdag 12 oktober 2017

Qatar Airways heeft nu een aantrekkelijke actie voor u! Wanneer u voor maandag 16 oktober 2017 een retourticket voor twee personen boekt in de Business Class van Qatar Airways, profiteert u van zeer scherpe tarieven vanaf €2739,- voor twee personen.

De actie is onder andere van toepassing op de Business Class tickets vanaf Schiphol Airport, naar één van de geselecteerde bestemmingen van Qatar Airways wereldwijd. De actie is geldig voor reizen met een vertrekdatum tot en met 31 mei 2018, met uitzondering van de periode 15 december 2017 tot en met 10 januari 2018. Voor meer informatie over deze aantrekkelijke 2-1 Business Class actie, kunt u de website van Qatar Airways raadplegen. Voor assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u 24x7 contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: Qatar Airways

"Profiteer van de Qatar Airways 2-1 Business Class actie"

British Airways geeft upgrade cadeau

donderdag 11 januari 2018

British Airways heeft momenteel een actie voor Business Class reizigers. Boek voor 30 maart 2018 een retourticket in de Business Class (Club World) en ontvang bij het maken van de boeking...

Lees verder

KLM Werelddeal Weken

donderdag 4 januari 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. De komende periode biedt KLM verlaagde tarieven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Houston en Hong Kong.

Lees verder

Prettige feestdagen!

donderdag 21 december 2017

Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar om te zorgen dat u op tijd thuis bent voor de gezelligste tijd van het jaar. Neem gerust contact met ons...

Lees verder