Persoonlijk advies is ’the key’

The Personal Touch

Na een lange periode is het weer iets makkelijker om voor een zakenreis naar het buitenland te gaan. Al is het afwachten wat de consequenties zijn nu Nederland steeds roder kleurt op de kaart van de het Europees gezondheidsinstituut. De regels en maatregelen waar u vanwege COVID-19 rekening mee moet houden tijdens het reizen, veranderen nog dagelijks. Kunt u er wijs uit worden? Maak gebruik van The Personal Touch van VCK Travel en ervaar zelf de toegevoegde waarde van een travel management company! Zeker in deze tijd.

Experts

“Iedereen en alle afdelingen binnen VCK Travel staan voor u klaar. Of het nu de Accountmanager is die u helpt met een aangescherpt reisbeleid, of de Travel Consultants die op zoek gaan naar de beste opties voor uw vliegreis, hotel of treinreservering”, zegt Ed Berrevoets, Managing Director bij VCK Travel. “De vaste teams van experts zijn er voor u om u te ondersteunen bij het zakelijk reizen. Dat is onze Personal Touch en die moet u ervaren.”

Opstarten van zakenreizen

Reizen naar het buitenland is nog steeds anders en dan is een persoonlijk advies op maat gewenst. COVID-19 heeft ook veel zaken en denkwijzen verandert, misschien ook bij u. De veiligheid en gezondheid van uw reizigers is nog belangrijker geworden. Het reisbeleid zou aangepast kunnen worden. En als uw team een andere samenstelling heeft gekregen, kijken we graag met u mee naar het autorisatieproces. Ook zijn er genoeg verantwoorde manieren om te kunnen blijven reizen voor een zakelijke meeting. Ons team staat u bij en met ons persoonlijke advies staat het snel weer op de rit om het zakenreizen op te starten.

Ingewikkelde reisschema’s

Wij hebben de kennis, hoe u het snelst op plaats van bestemming kunt komen. Hoewel de reisschema’s nu anders kunnen zijn dan u voorheen gewend bent, door de reisrestricties. Ons team van professionele Travel Consultants weet de wensen en de voorkeuren van uw organisatie en reizigers en dat vormt voor ons het uitgangspunt. Zeker in deze bijzondere tijd besparen wij u nog veel meer uitzoekwerk.

The Personal Touch

De persoonlijke aanpak vormt al sinds de oprichting van VCK Travel de rode draad in de dienstverlening. Bij ons geen onpersoonlijke call centers, maar een vast team van experts dat de wensen en voorkeuren van uw organisatie en reizigers kent.

Benieuwd naar onze manier van zakendoen? Bel naar +31 20 6800 802 en maak een afspraak met Oscar van Wees, onze Sales Manager. U ervaart het direct.

Deel deze pagina
×

"Persoonlijk advies is ’the key’"