Home > Nieuws > Orkaan Irma

Orkaan Irma

vrijdag 8 september 2017

Update vrijdag 8 september 2017 09:00 uur: De luchtvaartmaatschappijen TUI en KLM annuleren de geplande vluchten naar het door orkaan Irma getroffen eiland Sint Maarten. KLM annuleert de vluchten van vandaag, vrijdag 8 september en van zondag 10 september 2017. TUI zal de vluchten naar het eiland herstarten in oktober.  

Update woensdag 6 september 2017 16:30 uur: Als gevolg van orkaan Irma heeft de luchthaven van het eiland Sint Maarten, Princess Juliana International Airport, aanzienlijke schade opgelopen. Vluchtverstoringen van en naar deze luchthaven zijn mogelijk. In de staat Florida in de VS is een noodtoestand van kracht en worden bewoners geëvacueerd. Wij adviseren reizigers om niet naar deze bestemming te reizen.

Update woensdag 6 september 2017 13:45 uur: Orkaan Irma is op dit moment aanwezig in het Caraïbisch gebied en heeft het eiland Sint Maarten bereikt. Het is een orkaan van de zwaarste categorie. Verwacht wordt dat Irma ook Cuba en Florida zal bereiken, maar de exacte baan van de orkaan blijft op dit moment nog onzeker. In het gebied worden voorzorgsmaatregelen genomen door de lokale autoriteiten en reizigers worden geadviseerd rekening te houden met de lokale noodverordeningen en/of tijdelijke sluiting van vliegvelden.

Update woensdag 6 september 2017 09:30 uur: In verband met Orkaan Irma zijn vluchten van en naar Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek, het Caraïbisch gebied en de US Virgin Islands vandaag verstoord. De luchthaven van Antigua is gesloten.

Update dinsdag 5 september 2017: In de staat Florida in de Verenigde Staten is de waarschuwing voor orkaan Irma van kracht. Vluchten van verschillende airlines van en naar deze bestemming zijn geannuleerd.

De eilanden Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba maken zich op voor de naderende orkaan Irma. Verwacht wordt dat de orkaan op woensdag 6 september 2017 de eilanden zal bereiken, met een windsnelheid van gemiddeld 185 kilometer per uur. Het Amerikaanse Nationaal Hurricane Center waarschuwt voor onder andere overstromingen en modderstromen als gevolg van de orkaan. Reizigers van en naar deze eilanden dienen rekening te houden met verstoringen van het vluchtschema. Wij adviseren reizigers contact op te nemen met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij voor de meest actuele vluchtinformatie. Voor assistentie bij het (om)boeken van uw ticket, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: NOS.nl
Vijf Dagen Voordeel bij KLM

donderdag 23 november 2017

De Vijf Dagen Voordeel bij KLM zijn gestart. Dat betekent dat u de komende dagen kunt profiteren van verlaagde tarieven naar verschillende bestemmingen wereldwijd.

Lees verder

High speed wifi voor Cathay Pacific

maandag 20 november 2017

Vanaf medio 2018 biedt Cathay Pacific, de Aziatische luchtvaartmaatschappij met haar basis in Hong Kong, een high-speed wifi service in de Airbus-A330 en Boeing-777 toestellen.

Lees verder

Non stop naar Bangalore met Jet Airways

maandag 13 november 2017

Goed nieuws voor de zakenreiziger naar India! Jet Airways, een Indiase luchtvaartmaatschappij, biedt vanaf nu dagelijks een non stop vlucht van Amsterdam naar Bangalore, de op twee na grootste stad...

Lees verder

IMTG op CrewConnect Global 2017

dinsdag 7 november 2017

VCK Marine Travel is aangesloten bij IMTG, de International Marine Travel Group. IMTG is een wereldwijde Travel Management Company, gespecialiseerd in de aflossing van personeel en crew in de offshore...

Lees verder