Orkaan Maria

Update donderdag 22 september 2017 17.45 uur:
Orkaan Maria heeft de noord- en oostelijke regio's van de Dominicaanse Republiek bereikt, als categorie 3, en is op dit moment onderweg naar de Turks- en Caicoseilanden. Reizigers dienen rekening te houden met vertragingen en annuleringen van vluchten.

Update woensdag 20 september 2017 12.00 uur:
Dominica: De luchthaven is vanwege de opgelopen schade gesloten. De naastgelegen eilanden Martinique en Guadelope zijn ook getroffen door de storm. Wij adviseren reizigers niet om niet naar Dominica te reizen.

Update woensdag 20 september 2017 12.00 uur:
Puerto Rico: Woensdagochtend, 20 september 2017, heeft Maria Puero Rico bereikt. Evacuatie orders zijn afgegeven voor de kustgebieden aan de oostzijde van het land. In berggebieden kunnen onder andere overstromingen en modderstromen voorkomen. Het Nationaal Hurricane Center heeft echter orkaan waarschuwingen afgegeven voor alle gedeeltes van Puerto Rico en geeft aan dat bepaalde gedeeltes voor weken / maanden onbewoonbaar zullen zijn. Reizigers dienen rekening te houden met annuleringen van vluchten.

Saint Vincent and the Grenadines: Voor deze eilanden is de waarschuwing voor een tropische storm van kracht. Op dit moment zijn er nog geen vluchtverstoringen gemeld. 

British Virgin Islands: Laat in de avond zal orkaan Maria de British Virgin Islands bereiken. Voor alle gedeeltes van de eilanden is de orkaan waarschuwing van kracht. Verschillende vluchten van en naar de luchthavens zijn geannuleerd.

Saint Lucia: Voor dit eiland is de waarschuwing voor een tropische storm van kracht, in verband met orkaan Maria die op dit moment Saint Lucia nadert. Er zijn nog geen vluchtverstoringen gemeld.

Update woensdag 20 september 2017 12.00 uur:
US Virgin Islands: Maria nadert op dit moment de US Virgin Islands. Voor alle gedeeltes van de eilanden is de orkaan waarschuwing van kracht. Het Nationaal Hurricane Center waarschuwt voor enorm harde stormen en overstromingen in Saint Croix. Vele vluchten van en naar de luchthavens zijn geannuleerd.

Wij adviseren reizigers naar de bovenstaande bestemmingen contact op te nemen met de desbetreffende luchtvaartmaatschappij voor de meest actuele vluchtinformatie. Voor assistentie bij het (om)boeken van uw ticket, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.  

Bron: NOS

Deel deze pagina

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder