Orkaan Harvey op komst in VS

Update donderdag 31 augustus 2017: de luchthaven van Houston is weer geopend. Langzaam komen de vluchten weer op gang.

Update woensdag 30 augustus 2017: Door noodweer zijn ook de vluchten van en naar verschillende luchthavens in de staat Louisiana verstoord.

Update maandag 28 augustus 2017: Door overstromingen als gevolg van orkaan Harvey, zijn George Bush en William P. Hobby Airport in Houston Texas in de VS tot nader order gesloten.

Orkaan Harvey, met windkrachten van meer dan 200 kilometer per uur, koerst op dit moment richting Texas in de Verenigde Staten. Verwacht wordt dat de orkaan vanavond, vrijdag 25 augustus 2017, of morgenochtend, zaterdag 26 augustus 2017 het land bereikt. Vluchten van en naar dit gebied zijn geannuleerd. Wij adviseren reizigers de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen voor de meest actuele reisinformatie en eventuele omboekingsregelingen voor uw ticket. Voor assistentie bij het (om)boeken van uw ticket kunt u 24×7 contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: NOS.nl

Deel deze pagina

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder