Opening restaurant Blue in de KLM Crown Lounge op Schiphol

In de onlangs geopende KLM Crown Lounge is het nieuwe restaurant Blue gedeeltelijk operationeel. Onder leiding van chef-kok Joris Bijdendijk, bekend van het met een Michelinster bekroonde restaurant RIJKS, kunnen reizigers in verschillende sferen van hun maaltijd genieten.

Maandag 6 mei a.s. opent Blue de deuren van het volledige restaurant. De zakenreizigers zijn welkom vanaf het ontbijt tot en met het à la carte diner. Er zijn verschillende mogelijkheden om plaats te nemen. Zo is er keuze uit een plek aan de intieme dinertafels, bij de open keuken, op het terras met uitzicht op de start- en landingsbanen of in de private dining rooms. Blue bestaat niet alleen uit dit variërende restaurant, maar de gloednieuwe bar is hier ook onderdeel van. Hier kan genoten worden van exclusieve cocktails, maar met de keuze uit meer dan driehonderd verschillende drankjes zit er voor iedereen wat tussen.

Het eerste gedeelte van de KLM Crown Lounge is 12 december 2018 jl. geopend. Door de indrukwekkende ingang aan de Holland Boulevard is de lounge makkelijk te vinden voor de zakenreizigers. De ultieme klantenervaring staat hier centraal. De nieuwste technologieën en innovaties in combinatie met nieuwe service- en catering concepten en het nieuwe decor bieden hier hulp bij. Het tweede gedeelte van de lounge – waar restaurant Blue onderdeel van is – zal in de zomer van 2019, tijdens het 100 jarig jubileum van KLM, feestelijk geopend worden.

Deel deze pagina
×

"Opening restaurant Blue in de KLM Crown Lounge op Schiphol"