Onze toegevoegde waarde in het coronatijdperk

Het coronatijdperk betekent niet dat wij stil zitten bij VCK Travel. Nee, het tegenovergestelde is juist waar. Omdat de reiswereld momenteel een warboel is aan informatie met de verschillende inreisverboden en welke luchtvaartmaatschappij er nu wel of niet vliegt, helpen wij onze klanten met deze ingewikkelde vraagstukken en het verzorgen van zakelijke reizen.

Complexe uitdagingen

Zo hebben wij als specialist in Marine Travel onlangs te maken gehad met een complexe aflossing van een scheepsbemanning van 150 personen in het Canadese Halifax. Wij moeten bij dit soort boekingen rekening houden met veel verschillende nationaliteiten, waarvoor speciale inreisvisa vereist zijn. 

Zoals bekend zijn de grenzen met Canada en de VS gesloten voor regulier vliegverkeer. Slechts op een paar bestemmingen kan er gevlogen worden. Gelukkig bestaat er een uitzondering voor zeelieden, maar dan moet er ook nog een luchtvaartmaatschappij zijn die nog op de bestemming vliegt.

VCK Travel heeft er voor gezorgd dat de nieuwe bemanningsleden uit allerlei landen naar Schiphol zijn gevlogen, om vervolgens met een gehuurde charter richting Canada te vertrekken om de bemanning daar af te lossen. Toen dat allemaal was gelukt en de vlucht halverwege was, kwam het bericht binnen dat er toch niet geland mocht worden. Het toestel is omgekeerd naar Schiphol en ondertussen hebben wij in overleg met de klant de zeelieden geboekt op vluchten naar een andere bestemming, waar ook een bemanning op aflossing zat te wachten.

Altijd met onze Personal Touch

Midden in de nacht hebben onze Marine Travel Consultants onder grote tijdsdruk hierin kunnen assisteren. Dat is onze toegevoegde waarde, want onder de huidige omstandigheden vergt dit veel ervaring en inzicht.

Wij staan 24×7 voor u klaar

Heeft u ook hulp nodig bij het repatriëren van uw medewerkers omdat dit nu eenmaal noodzakelijk is in deze situatie of bij het boeken van een reis omdat er echt zakelijk gereisd moet worden? Stuur uw VCK Travel boekingskantoor een e-mail en onze Travel Consultants helpen u graag verder. Ook als dat buiten kantoortijden is, met onze 24×7 dienst staan wij altijd voor u klaar!

Beluister dit bericht
Deel deze pagina
×

"Onze toegevoegde waarde in het coronatijdperk"