Ontvang nog meer voordeel bij Qatar Airways

Gratis vlucht, upgrade of lounge toegang? Het is mogelijk met het Beyond Business programma van Qatar Airways. Vliegt u regelmatig met deze luchtvaartmaatschappij? Dan adviseren wij u bij VCK Travel graag over het zakelijke spaarprogramma van Qatar Airways waarmee u Qrewards kan verdienen. De waardevolle Qrewards kunnen ingewisseld worden op vluchten naar elk van de meer dan 160 bestemmingen van Qatar Airways.

Om in te schrijven voor Beyond Business kunt u contact opnemen met uw contactpersoon bij VCK Travel. Zodra uw inschrijving voltooid is begint u met het sparen van Qrewards!

Daarnaast biedt Qatar Airways bedrijven waarvan de medewerkers op frequente basis vliegen de mogelijkheid voor een zakelijke kortingsovereenkomst. Deze kortingstarieven kunnen al snel een aanzienlijke kostenbesparing opleveren. 

Klik hier voor meer informatie over Beyond Business.

Persoonlijk sparen

Naast het zakelijke spaarprogramma biedt Qatar Airways ook een aantrekkelijk persoonlijk spaarprogramma genaamd ‘Privilege Club’. De leden van de Privilege Club ontvangen vele exclusieve voordelen en privileges zoals priority boarding, upgrades, extra bagage en award tickets, afhankelijk van het aantal gespaarde Qmiles en het behaalde niveau binnen de Privilege Club (Burgundy, Silver, Gold, Platinum). Platinum Privilege Club leden wie businessclass vliegen, mogen sinds heden ook gebruik maken van de vijf-sterren luxueuze lounge ‘The Al Safwa First Class Lounge’ op Hamad International Airport (HIA) in Doha.

Schrijf u hier in voor de Privilege Club van Qatar Airways en begin met het sparen van Qmiles of neem contact op met onze Travel Consultants voor het boeken van uw ticket of andere vragen.

Deel deze pagina
×

"Ontvang nog meer voordeel bij Qatar Airways"