Ontdek Singapore met Singapore Arilines

De Aziatische metropool Singapore is een plek als geen ander. De meest uiteenlopende culturen en tradities ontmoeten elkaar en het is juist deze diversiteit aan invloeden die de stad haar unieke en fascinerende karakter geeft. Kleurrijke, traditionele winkelpanden grenzen aan een skyline vol indrukwekkende wolkenkrabbers en te midden van de stedelijke jungle bevindt zich een groene oase. Ook zijn er verschillende eetgelegenheden, van authentiek streetfood tot aan chique sterrenrestaurants.

Singapore is echter niet alleen een stad van diversiteit, maar ook een plek vol passie. Het evolueert continu en er is altijd iets nieuws te ontdekken en te ervaren. Deze pulserende dynamiek is in de gehele stad te voelen, een echte zakenreisbestemming.

Singapore Airlines – A great way to fly

Het eerste vliegtuig van Singapore Airlines landde in 1973 op luchthaven Schiphol en vandaag de dag biedt de luchtvaartmaatschappij vanuit Amsterdam een dagelijkse ochtendvlucht naar Singapore met de moderne Airbus A350. Dit type toestel wordt ook vier keer per week (op dinsdag, woensdag, vrijdag en zondag) vanuit Düsseldorf naar Singapore ingezet. De vluchten uit zowel Amsterdam als Düsseldorf sluiten in Singapore goed aan op doorvluchten naar bestemmingen in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. De terugvluchten vanuit Singapore naar Amsterdam en Düsseldorf vertrekken rond middernacht.

Airbus A350

De Airbus A350 van Singapore Airlines beschikt over een businessclass, premium economyclass en een economyclass. In 2019 is het cabinepersoneel van Singapore Airlines door Skytrax uitgroepen tot ‘Best Cabin Crew’. In alle reisklassen biedt Krisworld, het in-flight entertainment systeem van Singapore Airlines, meer dan 1.000 on-demand entertainment opties, inclusief films, tv-programma’s, documentaires, games en taalcursussen. Alle passagiers aan boord van de Airbus A350 hebben de beschikking over LCD schermen en video touchscreen handsets.

Book the Cook

Zakenreizigers die reizen in businessclass en premium economyclass kunnen naast de maaltijden die aan boord geserveerd worden, ook via het Book the Cook programma tot 24 uur voor vertrek een keuze maken uit diverse bijzondere gerechten. Deze maaltijden worden speciaal klaargemaakt en aan boord geserveerd in plaats van de maaltijden die op de menukaart staan vermeld. Meer informatie over de maaltijden en vanaf welke steden het Book the Cook programma mogelijk is, vindt u op de website van Singapore Airlines.

Voor meer informatie of andere vragen kunt u ook contact opnemen met onze Travel Consultants.

Deel deze pagina
×

"Ontdek Singapore met Singapore Arilines"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder