Ontdek meer dan 318 bestemmingen met Turkish Airlines via Istanbul Airport

Tijd om het nieuwe centrum van de luchtvaart te ontmoeten! De nieuwe thuisbasis Istanbul Airport verandert de ervaring van zakelijk reizen met zijn geavanceerde technologieën en buitengewone capaciteit.

Sinds 6 april 2019 is Turkish Airlines verhuisd naar haar nieuwe thuisbasis, Istanbul Airport. De luchthaven van Istanbul is het kruispunt van Azië, Europa en het Midden-Oosten, en is één van ’s werelds belangrijkste luchtvaarthubs op een strategische geografische positie die continenten met elkaar verbindt. Binnen een tijdbestek van 3 uur kunt u 130 bestemmingen bereiken.

Transfer

Overstappen op Istanbul Airport verloopt naadloos aangezien alle gates zich bevinden in één terminal. Indien u minder dan één uur heeft om uw aansluitende vlucht te halen, kunt u gebruik maken van de verkorte looproute die u direct naar uw gate brengt. Aan boord kunt u al bekijken waar uw volgende gate zicht bevindt op uw entertainment systeem. Turkish Airlines Corporate Club members kunnen exclusief gebruik maken van de fast track paspoortcontrole en security. 

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport

Doordat Turkish Airlines vier keer per dag vanuit Amsterdam Schiphol Airport naar Istanbul Airport vliegt, is er altijd wel een connectie naar één van de vele zakelijke bestemmingen. Overstaptijd is over het algemeen twee uur waardoor u voldoende tijd heeft om gemakkelijk uw aansluitende vlucht te bereiken en tevens gebruik te maken van de vele faciliteiten die Istanbul Airport te bieden heeft, zoals een uitgebreide duty free en de verschillende Turkish Airlines Lounges: Miles & Smiles Lounge, Business Class Lounge en Domestic Lounge.

Turkish Airlines vliegt sinds 30 december j.l. naar het Chinese Xi’an vanaf Istanbul Airport. Andere nieuwe bestemmingen die in 2020 worden geopend zijn Osaka, Tokyo Haneda en Malabo.

Wil u uw reis boeken met Turkish Airlines? Neem contact met ons op, onze Travel Consultants helpen u graag.

Deel deze pagina
×

"Ontdek meer dan 318 bestemmingen met Turkish Airlines via Istanbul Airport"