Ontdek het nieuwe Open Booking concept!

Kent u dat? Uw bedrijf heeft een bepaald beleid opgesteld en de medewerkers hebben hier een andere gedachte bij. Op het gebied van zakenreizen selecteren ondernemingen vaak een Travel Management Company om alles zorgvuldig en vertrouwd door deze organisatie geregeld te hebben. Maar medewerkers willen vaak liever hun eigen keuzes maken. Omdat ze de weg weten, een combinatie van zakenreis met privéverlenging willen of omdat zij andere wensen hebben. Een ontwikkeling waar we mee te maken krijgen en dat roept om een oplossing… het Open Booking concept van VCK Travel!

Combineren

Om onze klanten met deze trend te ondersteunen kunnen zakenreizigers straks met ons Open Booking concept de reguliere boekingen, die zij bij ons maken, met boekingen bij andere leveranciers combineren. Dat kunnen tickets zijn van lokale low cost vliegmaatschappijen of tentoonstellingen en congressen, maar ook van treintickets, rides-shares als Uber en Lyft of Airbnb accommodaties. Uiteraard wel met een paar voorwaarden waarbij de verantwoordelijkheden van het bedrijf en de wensen van de reizigers gecombineerd worden. En VCK Travel consolideert al deze boekingen, zodat wij u kunnen voorzien van onder andere rapportages en u aan uw Duty of Care verplichtingen kan blijven voldoen.

Slimme oplossing voor al uw zakelijke reizen

Een nieuw concept met onze vertrouwde ondersteuning. VCK Travel helpt het bedrijf nog steeds met het vaststellen van het reisbeleid, waarin de regels staan beschreven waarbinnen zakenreizen kunnen worden geboekt. En niet alleen de vluchten, maar ook hotel, autohuur of de treinreizen. Ook houden wij de controle op veilige en betrouwbare vervoerders en adviseren wij u bij Duty of Care verplichtingen. Alleen dienen wij de bevestigingen te ontvangen van de boekingen die buiten ons om zijn gedaan. Daarmee zijn wij in staat om u volledige, geconsolideerde management rapportages te leveren via onze Analytics tool, met inbegrip van de boekingen die niet bij ons zijn gemaakt.

Platform Tripdrive

Het platform Tripdrive van VCK Travel brengt de gehele zakelijke trip samen binnen één platform, juist met het Open Booking concept in het achterhoofd. Van aanvragen tot het beheren van boekingen en dus ook aspecten die niet bij ons geboekt zijn kunnen in het systeem worden opgeslagen. Denk niet alleen aan de reisreserveringen, maar ook aan praktische zaken zoals een congreskaart of presentatie. Zo heeft u altijd een actueel overzicht van huidige en toekomstige reizen én heeft u alle bijkomende zaken bij de hand. En natuurlijk hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw gegevens, dit systeem voldoet aan de strikte regelgeving met betrekking tot de AVG. Veilig en vertrouwd, beschermd door onze ISO 27001 certificering.

The best of both worlds

Dit nieuwe Open Booking concept gaat natuurlijk wel een aantal voorwaarden krijgen om voor alle partijen succesvol te kunnen zijn. De reiziger kan boeken waar hij wil, bijvoorbeeld thuis vanuit zijn luie stoel, als het maar niet duurder is dan bij VCK Travel. Want de werkgever wil natuurlijk wel dat er zorgvuldig met de financiële middelen wordt omgegaan en dat er niet duurder dan nodig gereisd wordt en in lijn met het reisbeleid. En wij monitoren, managen en rapporten uw zakelijke reizen. Uw reizigers zullen tevreden zijn, want zij kunnen boeken wat en waar zij willen, zolang het maar binnen het reisbeleid is. En u bent uiteindelijk ook tevreden, want u hebt tevreden reizigers terwijl u zich verzekerd weet van onze controle op reisbeleid, tariefniveau en veiligheid, terwijl uw reizigers nog steeds bij ons terecht kunnen voor 24×7 ondersteuning en u keurig uw rapportages en afrekeningen ontvangt.

Interesse?

Wij hebben dit concept geformuleerd om onze klanten te ondersteunen in deze nieuwe trend. Zou u meer willen weten over deze vorm van dienstverlening? Neem dan contact op met uw eigen Account Manager of praat eens met onze Sales afdeling als u nog geen klant bij ons bent. Wij vertellen u er graag meer over!

Beluister dit bericht
Deel deze pagina
×

"Ontdek het nieuwe Open Booking concept!"