Home > Nieuws > Ontdek Doha tijdens uw overstap met Qatar Airways

Ontdek Doha tijdens uw overstap met Qatar Airways

woensdag 4 april 2018

Reist u met Qatar Airways en heeft u een overstap op Hamad International Airport in Doha, de hoofdstad van Qatar? Bij een overstaptijd van 5 tot 12 uur kunt u met de Discover Qatar Transit Tours de stad verkennen.

Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan The Pearl-Qatar waar u goede restaurants en winkels kunt vinden. Voor een nog uitgebreider aanbod kunt u kiezen voor de Stop & Shop tour, waarbij u door een auto met chauffeur naar de Mall van Qatar wordt gebracht. Daarnaast kunt u een uitstapje naar Katara Cultural Village maken, een dorp van kunst en erfgoed, of naar Souq Waqif waar u traditionele juwelen, specerijen en ambachten kunt bekijken. Bezoekt u liever een museum? Kies dan voor het Museum van Islamitische Kunst (MIA). Of wat dacht u van een unieke woestijnervaring met een 4x4 terreinwagen of monstertruck door Sealine Beach of de zandduinen van Mesaieed? Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Discover Qatar Transit Tours? Bekijk het op de website van Qatar Airways.  

Bron: Qatar Airways

"Ontdek Doha tijdens uw overstap met Qatar Airways"

24x7 Service VCK Travel

dinsdag 4 december 2018

Onverwachte wijzigingen in uw reisschema? Waar ter wereld u ook bent, u kunt altijd bij ons terecht. Een exclusieve service buiten kantoortijden, speciaal voor u als klant van VCK Travel.

Lees verder