Nucleaire top Den Haag

Op 24 en 25 maart 2014 wordt de nucleaire top gehouden in Den Haag. Dit zal gepaard gaan met de grootste politie-operatie ooit. Hierbij krijgt Nederland te maken met een uitzonderlijke situatie die ook gevolgen voor het (vlieg)verkeer zal hebben. Wij adviseren u dan ook om, indien mogelijk, andere data in te plannen voor uw reis. Neem gerust contact met ons op over advies en assistentie bij de organisatie van uw zakenreis.

Met het vliegtuig

In het luchtruim gelden op 24 en 25 maart beperkingen en op Schiphol start men op 10 maart al met de voorbereidingen. Welke gevolgen dit precies voor (zaken)reizigers heeft is momenteel nog onbekend.

Treinreizen aangeraden

Wie in Den Haag, Schiphol en omgeving moet zijn, moet buiten de spits reizen of met de trein. Zo luidt het advies van Rijkswaterstaat. De NS zet gedurende langere perioden extra lange treinen in tussen Amsterdam en Rotterdam.

Deel deze pagina

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder