Nieuwe verbindingen met LOT Polish Airlines

Het openen van nieuwe verbindingen bij LOT Polish Airlines is een belangrijk element in de ontwikkeling van sterke economische en zakelijke relaties tussen landen en bedrijven. De belangrijkste bestemmingen en de handige transfers die LOT biedt, garanderen passagiers uit Europa de meest comfortabele reis naar verschillende delen van de wereld.

Eerste vlucht naar Delhi met Dreamliner

Eerder deze maand is de hypermoderne Boeing 787-9 Dreamliner vertrokken van Warschau Chopin luchthaven voor de eerste reguliere vlucht naar Delhi. Dit is de tweede langeafstandsverbinding die dit jaar door LOT in gebruik is genomen – en tegelijkertijd de zesde Aziatische bestemming – en nu al een groot succes.

Vanaf nu vliegen de Boeing 787 Dreamliner vliegtuigen (B787-8 en B787-9) deze route vijf keer per week volgens het volgende schema met slechts 40 minuten transittijd naar steden als bijvoorbeeld Brussel, Amsterdam, Luxemburg, Londen, Düsseldorf, Praag en Boedapest, waarvoor de luchthaven van Warschau Chopin een handige transit-haven zal zijn.

  • Vertrek van Warschau naar Delhi op dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 22.45 uur (aankomst om 09.15 uur).
  • Vluchten van Delhi naar Warschau op maandag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag om 11:15 uur (aankomst om 15:45 uur).

Voor de zakenreizigers die op de route Warschau-Delhi reizen, biedt LOT Polish Airlines Indiase maaltijden in alle drie de klassen, gratis drankjes inclusief alcoholische dranken en is er een vernieuwd entertainmentsysteem aan boord met de nieuwste Bollywood-films in Hindi. Bovendien zal er altijd een Hindi-sprekende bemanning aan boord zijn om de best mogelijke ervaring aan boord te bieden.

Nieuwe routes naar Azië

Naast de nieuwe route naar Delhi wordt het netwerk de komende maanden verder uitgebreid. Op 22 september was de eerste vlucht van Boedapest naar Seoel, op 28 oktober start LOT met rechtstreekse vluchten van Warschau naar Beijing-Daxing (PKX) luchthaven en op 3 november starten de vluchten van Warschau naar Colombo in Sri Lanka.

Voor assistentie bij het boeken van uw ticket van LOT Polish Airlines kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Deel deze pagina
×

"Nieuwe verbindingen met LOT Polish Airlines"