Nieuwe tariefsoorten Thalys

Vanaf 10 december 2017, verandert Thalys het tarievenaanbod in de trein. Om beter in te kunnen spelen op de wensen van de reiziger, wordt er een extra klasse toegevoegd waarmee de scheiding tussen Comfort 1 en Comfort 2 komt te vervallen.

Vanaf het einde van dit jaar kunt u kiezen uit drie verschillende reisklassen: Premium, Comfort en Standard. Hoewel de tarievenstructuur natuurlijk wijzigt door de komst van de nieuwe Comfortklasse, worden de tarieven niet hoger. U profiteert dus van extra service en comfort voor dezelfde prijs.

Premium
De Premium klasse biedt reizigers het meest complete en luxe aanbod. Denk hierbij aan ruime eerste klas zitplaatsen, maaltijden die bij uw zitplaats worden geserveerd, gratis internationale kranten en de mogelijkheid om tijdens uw treinreis een taxi in Brussel of Parijs te reserveren. Daarnaast kunnen reizigers met een Premium ticket op de verschillende Thalys stations zoals Brussel, Parijs en Keulen, gebruik maken van de lounges. Vanaf 10 december 2017 profiteren de Premium klasse reizigers ook van een extra snelle wifi-verbinding in de trein. Premium treintickets kunnen kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. Hier zijn geen voorwaarden aan verbonden.

Comfort
De nieuwe ‘middenklasse’ van Thalys, biedt u de mogelijkheid om te reizen in een eerste klas stoel, zonder de extra diensten van de Premium klasse, voor een lagere prijs. U reist in de Comfort klasse dus tegen een gereduceerd tarief, met de comfort en ruimte van de Premium klasse zitplaats. Reizigers in de Comfort klasse kunnen tijdens de reis profiteren van gratis wifi in de trein en gebruik maken van de Thalys Welcome Bar voor een hapje of een drankje. Comfort treintickets kunnen tot het laatste moment voor vertrek van de trein worden gewijzigd. De wijzigingskosten bedragen €15,- per ticket, plus het eventuele prijsverschil van een nieuw ticket. Annulering van het ticket is mogelijk tegen 50% van de ticketprijs.

Standard
In de voormalige Comfort 2 klasse, de Standard klasse, reist u in een tweede klasse zitplaats en kunt u profiteren van gratis wifi tijdens de treinreis. Daarnaast kunnen reizigers ook gebruik maken van de Thalys Welcome Bar die zich in de trein bevindt. Voor de Standard treintickets gelden dezelfde voorwaarden bij wijzigen en annuleren als bij de Comfort tickets. Het treinticket kan tot het laatste moment voor vertrek van de trein worden gewijzigd. De kosten hiervan bedragen ook €15,- per ticket inclusief het eventuele prijsverschil met een nieuw ticket. Annulering van het ticket is mogelijk tegen 50% van de ticketprijs.

Voor meer informatie over de beschikbaarheid en de prijzen van uw treinticket, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: NS International

Deel deze pagina