Nieuwe catering bij Turkish Airlines

Turkish Airlines heeft onlangs een nieuw cateringproduct gelanceerd voor de Business Class. In samenwerking met DO&CO, de catering partner, ontwikkelde de airline een hele reeks heerlijke gerechten.

De starter bestaat uit diverse echte turkse gerechten en als hoofd kan de reiziger kiezen tussen een vlees-, vis-, of vegetarisch gerecht. Het dessert is een ware verrassing.

Vorig jaar ontving de Turkse luchtvaartmaatschappij al een award voor ‘s werelds beste Business Class Catering. Daarnaast ontving de airline diverse andere awards, waaronder de Airline of the Year’ tijdens de CAPA Aviation Awards for Excellence. Uiteraard doet Turkish Airlines er alles aan om deze titels te behouden.

Het nieuwe aanbod is inmiddels op diverse routes in gebruik. In de komende maanden wordt de nieuwe catering over de gehele vloot uitgerold.

Deel deze pagina
×

"Nieuwe catering bij Turkish Airlines"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder