Nieuwe bestemmingen Lufthansa Group

In de winter van 2017/2018, vliegt u met de airlines van Lufthansa Group naar veel nieuwe bestemmingen wereldwijd.

De Lufthansa Group airlines; Lufthansa, SWISS International Air Lines, Austrian Airlines, Brussels Airlines en Eurowings, bieden deze winter vluchten naar meer dan 288 bestemmingen in 106 landen. Het winter vluchtschema van Lufthansa Group is ingegaan op zondag 29 oktober 2017 en loopt tot zaterdag 24 maart 2018. Wij vertellen u graag meer over een aantal van de nieuwe bestemmingen.

Lufthansa
Vanaf 8 november 2017, vliegt u met Lufthansa vijf dagen per week vanuit de Duitse hoofdstad Berlijn naar New York in de Verenigde Staten. Ook vertrekt er vanaf 8 november drie keer per week een vlucht tussen Düsseldorf en Miami, en kunt u vanuit München reizen naar onder andere Beijing in China, Boston, Charlotte en Denver in de VS en Delhi en Bombay in India.

SWISS International Air Lines
Aan het winter schema van SWISS International Air Lines wordt de Braziliaanse stad Sao Paulo toegevoegd en ook het aantal vluchten van en naar Moskou in Rusland wordt in de komende wintermaanden verhoogd.

Austrian Airlines
Sinds 25 oktober 2017, heeft Austrian Airlines een nieuwe langeafstandsvlucht met een Boeing 767 naar de Seychellen geïntroduceerd. Daarnaast vertrekt er vier keer per week een vlucht vanuit de Oostenrijkse hoofdstad Wenen naar de steden Lemberg en Odessa in de Oekraïne en vliegt Austrian Airlines elf keer per week naar de hoofdstad Kiev.

Eurowings
Sinds eind oktober 2017, kunt u met Eurowings één keer per week reizen van Keulen in Duitsland naar de tweede grootste stad van Zuid-Afrika, Kaapstad. Vanaf Salzburg worden de bestemmingen London-Stansted (vier keer per week) en Birmingham en Manchester (twee keer per week) toegevoegd aan het netwerk.

Brussels Airlines
Brussels Airlines biedt sinds 29 oktober 2017 vluchten vanaf Brussels Airport naar Kaapverdië, en Hurghada Airport en Marsa Alam Airport in Egypte. Ook Enfidha in Tunesië en Agadir in Marokko zijn twee nieuwkomers in de winterperiode. Funchal in Madeira en Bordeaux in Frankrijk waren tot nu toe bestemmingen die alleen in de zomer werden aangevlogen, maar sinds oktober 2017 zijn deze ook opgenomen in het winterschema.  

Wilt u meer weten over het nieuwe winterschema van de verschillende airlines? Bekijk meer informatie op de website van Lufthansa Group. Voor assistentie bij het boeken van uw vliegtickets kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: Lufthansa Group

Deel deze pagina
×

"Nieuwe bestemmingen Lufthansa Group"