Home > Nieuws > Nieuwe bestemmingen Aeroflot zomer 2018

Nieuwe bestemmingen Aeroflot zomer 2018

dinsdag 17 april 2018

Aeroflot heeft het vluchtschema voor aankomende zomer bekend gemaakt. Deze zomer vliegt de Russische luchtvaartmaatschappij naar 146 bestemmingen in 52 landen.

Vanaf de thuisbasis in Moskou, Sheremetyevo International Airport, biedt Aeroflot dagelijks zes nieuwe routes naar Burgas in Bulgarije, Napels en Verona in Italië, Kyzylorda in Kazachstan, Saransk in Mordovië en Caïro, de hoofdstad van Egypte. In vergelijking tot het winter vluchtschema van 2017/2018 vertrekken er tijdens de zomermaanden ook meer vluchten vanuit Moskou naar verschillende Europese steden zoals Athene, Budapest, Boekarest, Vilnius, Madrid, Praag, Tallinn en Barcelona. Vanaf Amsterdam wordt er deze zomer met een groter toestel gevlogen, een Airbus A330-200 met een ruimere Business- en Economy Class cabine. Naast de eerder genoemde routes vliegt u met Aeroflot ook naar verschillende andere bestemmingen in Rusland, Europa, Azië, Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. Voor meer informatie over de verschillende vluchtmogelijkheden of assistentie bij het boeken van uw vliegticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag en staan 24x7 voor u klaar.

Bron: Aeroflot

"Nieuwe bestemmingen Aeroflot zomer 2018"

Qatar introduceert de Qsuite

dinsdag 16 oktober 2018

Ongestoord vergaderen tijdens uw vlucht? Neem dan plaats in de Qsuite van Qatar.  In deze nieuwe Business Class kan een aparte cabine gecreëerd worden voor vier personen,...

Lees verder

Storm Callum nadert Ierland

donderdag 11 oktober 2018

Met Eirann, de Ierse meteorologische dienst, heeft een weerswaarschuwing met de status oranje afgegeven voor Storm Callum, die op 11 en 12 oktober de kust van Ierland zal bereiken.

Lees verder