Nieuwe bestemming voor oude koepel Aviodome

De oude koepel van het luchtvaartmuseum Aviodome krijgt een nieuwe bestemming. De opvallende koepel stond tot 2003 op Schiphol Airport en heeft 24 jaar lang, sinds de bouw in 1971, de titel ‘grootste dome’ ter wereld gehad.

Na de verhuizing van het Aviodome naar Lelystad Airport werd de koepel in 2004 afgebroken en opgeslagen in zeecontainers. Nu wordt na 14 jaar de koepel weer in ere hersteld en opgebouwd langs de snelweg A5 in Amsterdam-West. Vanaf november van dit jaar wordt de koepel met de naam Aviodome opnieuw geopend als locatie voor beurzen, congressen en evenementen.

VCK Travel helpt bij de organisatie van uw evenement
Bent u op zoek naar ondersteuning bij de organisatie van uw evenement, beurs of congres? De project managers van VCK Travel kunnen u hierbij helpen! Ons team bestaat uit professionals die zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden.

Zij zullen van het begin tot het eind betrokken zijn bij uw evenement en u helpen met al uw wensen. Bij ons is alles mogelijk, kan niet bestaat niet! Samen met u zetten we een uniek evenement neer dat uw gasten nooit zullen vergeten. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of gewoon eens kennis maken? Neem gerust contact op met onze project managers via 020-6800850.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Deel deze pagina
×

"Nieuwe bestemming voor oude koepel Aviodome"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder