Nieuw zakelijk spaarprogramma ‘Beyond Business by Qatar Airways’

Qatar Airways heeft ‘Beyond Business by Qatar Airways’ gelanceerd, een nieuw zakelijk spaarprogramma voor Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Later dit jaar zal ‘Beyond Business by Qatar Airways’ wereldwijd van start gaan.  

Het nieuwe programma introduceert een nieuw valuta, Qrewards, en stelt reizigers in staat om te profiteren van exclusieve voordelen. Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen Qrewards verdienen voor al hun zakelijke reizen en deze Qrewards kunnen flexibel worden ingewisseld op vluchten naar elk van de meer dan 160 bestemmingen van Qatar Airways.

Door drie nieuwe niveaus te doorlopen, kunnen ondernemingen sneller hun verdienmodel en voordelen verhogen, waaronder een ophoging naar Qatar Airways Privilege Club Gold status en toegang tot de lounge.

Meer informatie over ‘Beyond Business by Qatar Airways’ kunt u terugvinden op de website van Qatar Airways of neem contact op met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie en of helpen u bij het boeken van uw ticket. 

Deel deze pagina
×

"Nieuw zakelijk spaarprogramma ‘Beyond Business by Qatar Airways’"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder