Home > Nieuws > Nieuw kleurenschema van Lufthansa

Nieuw kleurenschema van Lufthansa

maandag 21 januari 2019

In februari 2018 heeft Lufthansa haar eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe huisstijl. Vorige maand is de eerste Airbus A380 van deze nieuwe huisstijl voorzien. Deze Airbus A380 is in het Chinese Guangzhou van de nieuwe huisstijl voorzien.

De kleur geel is verdwenen uit het logo en is aangepast naar de kleur blauw. Het doel van het nieuwe kleurenschema is dat Lufthansa een meer ‘premium’ en moderne uitstraling wil. Het honderd jaar oude logo met de kraanvogel behoudt een prominente plek in de uitstaling van het bedrijf. In de komende jaren krijgen ook de andere A380’s van Lufthansa het nieuwe kleurenschema.

Voor assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Bus service KLM

maandag 21 januari 2019

Gebruik u ook de busdienst van KLM naar Schiphol of lijkt u dit ook een handige service? Goed nieuws, tussen 2019 en 2020 wil KLM het aantal reizigers vergroten. Momenteel vervoert KLM...

Lees verder

Emirates verhoogt frequentie op Schiphol

donderdag 27 december 2018

Vanwege de sterke marktvraag heeft Emirates vanaf 1 december 2018 vier extra vluchten per week van Dubai naar Amsterdam toe aan het schema toegevoegd, gevolgd door een vijfde op 1 januari 2019. Hiermee wordt...

Lees verder