Mondkapjes weer verplicht op de luchthavens en stations

travel with a personal touch

Vanaf zaterdag 6 november wordt de mondkapjesplicht aangescherpt op de Nederlandse luchthavens en treinstations. Dit meldde het Nederlandse kabinet deze week nadat de coronabesmettingen weer oplopen in ons land.

Luchthavens

Eind september werd juist de mondkapjesplicht versoepeld op luchthavens en was het dragen ervan alleen verplicht vanaf de security. Deze versoepeling werd ook doorgevoerd door Schiphol Airport en Eindhoven Airport. Rotterdam The Hague Airport voerde deze versoepeling niet door, daar was een mondkapje wel verplicht in het gehele gebouw. Door de nieuwe aanscherping, is het dragen van een mondkapje vanaf zaterdag 6 november a.s. weer verplicht op alle Nederlandse luchthavens vanaf het moment dat u de gebouwen betreedt. In de vliegtuigen gold deze regel al en blijft deze nog steeds gelden.

Treinstations

Ook wordt het dragen van een mondkapje vanaf zaterdag 6 november a.s. verplicht op alle Nederlandse treinstations. Zowel bij het betreden van het gebouw als ook op de perrons. Het dragen van een mondkapje in het openbaar vervoer blijft verplicht.

Zakelijk reizen

Ondanks de wederom aangescherpte coronamaatregelen, blijft zakelijk reizen goed mogelijk.

Heeft u een internationale zakenreis op de planning? Wij als ervaren Travel Management Company helpen u daar graag bij en kunnen u hierin dan ook volledig ontzorgen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze ‘Business Travel with the Personal Touch’.

Deel deze pagina
×

"Mondkapjes weer verplicht op de luchthavens en stations"