Met vernieuwd Crew.NET nog efficiënter uw bemanningen aflossen

Crew.NET maakt crew changes makkelijker

Als crew manager bent u dagelijks veel tijd kwijt met de planning van uw bemanningswisselingen. Een hectische job die wij, met onze vernieuwde Crew.NET tool, een stuk eenvoudiger kunnen maken. Deze vernieuwde versie van Crew.NET geeft nog meer voordelen bij het regelen van vluchtreserveringen rechtstreeks vanuit uw eigen crew planning software. Met Crew.NET wordt uw boekingsproces vereenvoudigd en gaat u kosten besparen, gegarandeerd!

Wat biedt Crew.NET u?

Crew.NET is onze unieke en effectieve tool die wij speciaal voor crew managers hebben ontwikkeld. Crew.NET is uniek in haar soort, omdat alle noodzakelijke boekingsgegevens volledig automatisch worden overgenomen uit uw eigen systeem en na het verwerken van de aanvraag is alle data weer zichtbaar in uw crew planning software. Met Crew.NET worden fouten voorkomen, wordt het makkelijker om boekingen van bemanningen te volgen en wordt het boekingsproces versnelt!

Voordelen

Ervaar de voordelen van Crew.NET, hierbij de belangrijkste op een rij:

  • Aantoonbare reductie van kosten door een aanzienlijk efficiënter verwerkingsproces. Met Crew.NET bespaart uw crew afdeling tenminste 30% van de tijd die normaal gesproken nodig is voor het plannen van de aflossingen;
  • Snellere bemanningsplanning met de directe koppeling omdat uiteindelijke vluchtgegevens volledig automatisch in uw eigen crew planning systeem worden gezet. U hoeft dus niets zelf over te nemen of in te loggen in andere systemen;
  • Alle mogelijke vluchtopties overzichtelijk weergegeven zodat snel en eenvoudig de juiste vlucht geselecteerd kan worden;
  • Geen (spel)fouten en mismatches doordat de passagiersinformatie direct uit uw planning systeem afkomstig is. Hierdoor wordt onder andere voorkomen dat er opnieuw, meestal duurdere vluchten geboekt moeten worden;
  • Maximale flexibiliteit omdat zowel de kapitein van het schip of de crew manager op kantoor, 24×7 de aflossing kan indienen om zo altijd volledig op de hoogte te zijn van status van de bemanningswissel.
  • Data privacy en systeem integriteit is 100% gewaarborgd met Crew.NET!

Vernieuwen

Samen met onze partner Soft-Team uit Denenmarken, één van de toonaangevende leveranciers van payroll en crew management software oplossingen voor de maritieme industrie, hebben wij onze bestaande Crew.NET vernieuwd. De tool heeft hiermee een excellente upgrade gehad met nog meer praktische invullingen en voordelen. Op het nieuwe dashboard treft u alle belangrijke informatie aan over uw crew replacements, zoals de vluchtstatus, kosten per crew change en kunt u ook terugkijken in eerder gemaakte boekingen. Bij het zoeken naar een geschikte vlucht, biedt Crew.NET u nu ook alle vluchtopties en alternatieven aan. Een complete tool die uw werk veel efficiënter en eenvoudiger maakt.

Meer weten over de werking en voordelen van Crew.NET? Bekijk onderstaande video.

Uw marine travel specialist

Op het gebied van Marine Travel zijn wij al decennia de specialist en zorgen wij jaarlijks voor het vervoer van tienduizenden zeevarenden van en naar hun schip. Ook in de periode met COVID-19 bleek dat wederom. Terwijl het (zaken)reizen naar een dieptepunt was gezakt, bleef onze maritieme tak maar doordraaien en waren wij de grootste IATA agent door de vele aflossingen die wij verzorgden voor scheepsbemanningen. Wij kennen uw markt, uw wensen en de knelpunten die zich eventueel kunnen voordoen. Crew.NET is de effectieve tool waarmee VCK Travel zich ons onderscheidt. Wij denken met u mee en nemen de problematiek van de logistiek van crewchanges voor u uit handen.

Interesse

Met Crew.NET bespaart u tijd en geld, meer dan 30%! Wilt u meer informatie over Crew.NET en hoe u het boekingsproces aanzienlijk kunt vereenvoudigen? Bezoek onze stand op Offshore Energy Exhibition op 26 en 27 oktober in RAI Amsterdam (booth 1.200) waar wij u Crew.NET kunnen laten zien, of neem contact op met onze specialist Oscar van Wees van de Sales afdeling. Dan bekijken we direct op welke manier bemanningsaflossingen voor uw organisatie voordeliger en efficiënter kunnen.

Deel deze pagina
×

"Met vernieuwd Crew.NET nog efficiënter uw bemanningen aflossen"