Met VCK Travel naar Bologna ‘de buik van Italië’

Heeft u inspiratie nodig voor uw jaarlijkse corporate event? Laat u dan verrassen door de impressie reis naar Bologna die onze Corporate Events voor u heeft omschreven en ontdek de mogelijkheden voor uw event.

Bologna is de bakermat van de tagliatelle, lasagne, tortellini, parmaham, balsamicoazijn, lambrusco en nog veel meer heerlijke producten. De gastronomische traditie van de stad gaat terug tot de Romeinse tijd. Bij aankomst maakt u tijdens een wandeling, kennis met het prachtige middeleeuwse centrum met sierlijke arcades en gekleurde gevels. U bezoekt kleine traditionele, gastronomische winkels en krijgt overal een kleinigheidje te proeven. Aansluitend gaat u genieten van een smakelijke lunch. Een gepassioneerde chef tovert klassieke gerechten op tafel met ingrediënten die hij ’s ochtends op de lokale markt heeft gekocht.

De tweede dag gaat u met Vespa’s een mooie tocht door de omgeving maken. U stopt onderweg voor een geurig kopje espresso om vervolgens naar een bekende ijsfabriek te gaan. Hier gaat u deelnemen aan een workshop ijs maken. U gaat gezamenlijk een unieke nieuwe smaak bedenken en maken. Het kan zo maar zijn dat de eigenaar van de ijsfabriek uw smaak in productie gaat nemen!

Voor de avond hebben wij een prachtige antieke villa voor u gevonden die wij exclusief voor u afhuren. Bij mooi weer verzorgen wij eerst een uitgebreid aperitief met verrukkelijke hapjes op het terras. Aansluitend een goed verzorgd diner.

De laatste ochtend staat in het teken van snelheid, een bezoek aan het Ferrari museum ‘Maranello’.  In het museum vindt u een imposante collectie auto’s, motorblokken, foto’s en affiches en nog veel meer. Natuurlijk mag u zelf een stukje in de rode schoonheid rijden. Hier kunt u mee thuis komen,  een goed verhaal voor bij de borrel.

Voor de lunch wordt u thuis uitgenodigd bij een Italiaanse familie. Een originele en bijzondere ervaring! U gaat genieten van een pure maaltijd bereid door ‘la mama’. Hier wordt met liefde gekookt. Het wordt een gezellige, informele lunch. Succes verzekerd!

 

Bent u ook enthousiast geworden over deze prachtige Italiaanse stad en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event? Neemt u dan contact op met ons Corporate Events Team. Wanneer gaat u met ons mee naar Bologna?

Deel deze pagina
×

"Met VCK Travel naar Bologna ‘de buik van Italië’"