Met Turkish Airlines naar nieuwe Istanbul Airport

Instanbul Airport

Op 6 april 2019 gaan de deuren open van de nieuwe luchthaven Istanbul Airport en dit betekent voor Turkish Airlines een nieuwe thuisbasis. Want vanaf diezelfde datum worden al hun lijnvluchten vanaf Istanbul Airport uitgevoerd.

In de vroege ochtend van 6 april 2019 start Turkish Airlines de verhuisoperatie van Atatürk Airport, de ‘oude’ luchthaven, naar de gloednieuwe luchthaven in Istanbul. Naar verwachting starten de lijnvluchten vanaf de nieuwe thuisbasis die middag vanaf 14.00 uur (LMT), zodra de verhuisoperatie is voltooid

Wilt u meer informatie over Turkish Airlines en of de nieuwe luchthaven in Istanbul? Neem contact op met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie en kunnen u helpen bij het boeken van een ticket.

Deel deze pagina
×

"Met Turkish Airlines naar nieuwe Istanbul Airport"

Met Finnair naar Azië

Finnair, de korte noordelijke route tussen Europa en Azië. In de afgelopen jaren is Finnair uitgegroeid tot een belangrijke luchtvaartmaatschappij in het verkeer tussen Europa en achttien grote steden in Azië.

Lees verder

De trein wint terrein

Steeds meer zakenreizigers raken overtuigd dat de trein een goed, comfortabel en duurzaam alternatief is. Bovendien wordt van deur tot deur de trein regelmatig als sneller ervaren. Terwijl het landschap met

Lees verder