Met Finnair naar Azië

Finnair, de korte noordelijke route tussen Europa en Azië.
In de afgelopen jaren is Finnair uitgegroeid tot een belangrijke luchtvaartmaatschappij in het verkeer tussen Europa en achttien grote steden in Azië. Helsinki ligt op de geografisch kortste route tussen Europa en Azië. Wanneer u via Helsinki vliegt, zult u genieten van de compacte en rustige luchthaven van Helsinki. Waar alle poorten en services zich onder één dak bevinden, in één terminalgebouw. Speciaal ontworpen voor de overdracht tussen Aziatische en Europese vluchten, wordt het regelmatig beoordeeld als een efficiënte luchthaven. Vliegen via Helsinki betekent dat men minder tijd hoeft te besteden aan het wachten op vluchten en dus meer tijd op de bestemming heeft.

Aziatische bestemmingen
Finnair verbindt meer dan 100 steden in Europa met achttien Aziatische bestemmingen: Bangkok, Beijing, Chongqing, Delhi, Fukuoka, Guangzhou, Ho Chi Minh City, Hong Kong, Krabi, Nagoya, Nanjing, Osaka, Phuket, Seoul, Shanghai, Singapore, Tokyo en Xi’an. Vanaf december 2019 vliegt Finnair naar een negentiende bestemming in Azië, namelijk Sapporo in Japan.

Een moderne- en milieuvriendelijke vloot
De Finnair-vloot bestaat uit meer dan 80 vliegtuigen, waarvan de meeste Airbus zijn. De vloot is één van de modernste in Europa, waardoor ze minder brandstof verbruiken en minder CO2 uitstoten. Meer dan de helft van de langeafstandsvloot zijn moderne Airbus A350’s. De A350 heeft een extra brede cabine met laag geluidsniveau, grote panoramische vensters, een ultramodern luchtfiltersysteem dat tijdens de vlucht frisse lucht laat circuleren en een omgevingsbelichting geïnspireerd op het noorderlicht. Alle Finnair lange afstandsvluchten zijn uitgerust met wifi voor meer passagiersplezier en connectiviteit.

De Airbus A350 toestellen hebben in de Business Class full-flat bed seats met directe toegang tot het gangpad en zijn uitgerust met 16” multi-touch schermen (moderne Nordic Sky entertainment systemen) en stroomtoevoer. De catering is heel verzorgd: bij de menu’s die speciaal voor Finnair werden samengesteld door Finse topchefs worden met prijzen bekroonde wijnen aangeboden. Alle maaltijden worden geserveerd op tafellinnen en servies van het bekende Finse designhuis Marimekko.

Wilt u meer informatie over Finnair of wilt u uw ticket boeken? Neem contact met onze Travel Consultants op, zij helpen u graag!

Deel deze pagina