Met Eurostar direct van Londen naar Amsterdam

Vanaf deze maand is er twee keer per dag een rechtstreekse Eurostar treinverbinding tussen Londen en Amsterdam. Dit betekent dat u vanaf station London St. Pancras International binnen 3 uur in Rotterdam arriveert en na 3 uur en 40 minuten aankomt in het centrum van Amsterdam.

Wanneer u vanuit Nederland naar Londen reist maakt u een overstap op Brussel Zuid waar de paspoortcontrole plaatsvindt. Naar verwachting zal deze controle eind 2019 worden uitgevoerd bij vertrek vanuit Amsterdam of Rotterdam, zodat een overstap in Brussel niet langer nodig is en ook hier de rechtstreekse Eurostar gaat rijden. Wanneer u reist met de nieuwe Eurostar heeft u de keuze uit drie reisklassen: Business Premier, Standard Premier en Standard.

Business Premier
Met een Business Premier ticket kunt u tien minuten voor vertrek van de trein inchecken en heeft u de mogelijkheid om uw ticket kosteloos te wijzigen of annuleren. Op vertoon van uw treinticket kunt u op het station in Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Londen gebruik maken van de Eurostar en NS International lounges. Alle stoelen in deze klasse zijn voorzien van een stopcontact en een USB aansluiting naast de stoel. Tijdens uw reis kunt u kosteloos gebruik maken van de Wifi verbinding en krijgt u een maaltijd geserveerd.

Standard Premier
In deze klasse kan tot dertig minuten voor vertrek van de trein worden ingecheckt en uw ticket kan tegen een vergoeding worden omgeboekt. Met uw Standard Premier ticket heeft u toegang tot de lounges van NS International en tijdens de treinreis kunt u eveneens gebruik maken van het stopcontact en de USB aansluiting naast uw stoel. Ook heeft u toegang tot de Wifi verbinding en wordt er een lichte maaltijd geserveerd.

Standard
Met een Standard ticket heeft u toegang tot de Wifi verbinding en kunt u gebruik maken van het entertainmentkanaal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Eurostar of assistentie bij het boeken van uw treinticket? Neem contact op met onze Travel Consultants, zij helpen u graag.

Bron: NS International

Deel deze pagina
×

"Met Eurostar direct van Londen naar Amsterdam"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder