Home > Nieuws > Vluchten gecancelled door extreem winterweer oostkust VS en Canada

Vluchten gecancelled door extreem winterweer oostkust VS en Canada

vrijdag 5 januari 2018

Update 5 januari 2018 11:30 uur: Op dit moment is op veel plaatsen aan de ooskust van de VS de noodtoestand uitgeroepen en is op veel plekken de stroom uitgevallen. Alle vluchten van, naar en via JFK Airport and LaGuardia Airport in New York zijn geannuleerd. In de Canadese provincie Nova Scotia zijn meer dan 87.000 gevallen van stroomuitval gemeld. Verwacht wordt dat de stroomvoorziening pas zondag 7 januari 2018 weer hersteld zal zijn. Wij adviseren reizigers de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen voor de meest actuele vluchtinformatie.

Door aanhoudende kou en hevige sneeuwval zijn vandaag op luchthavens aan de oostkust van de VS duizenden vluchten geannuleerd. Door het extreme winterweer kan zelfs op sommige plekken de stroom uitvallen.  

Op onder andere de volgende luchthavens zijn al meer dan 3500 vluchten geannuleerd:

  • Newark Liberty International Airport in New Jersey
  • Logan International Airport in Boston
  • LaGuardia Airport in New York
  • John F. Kennedy International Airport in New York

Voor assistentie bij het (om)boeken van uw ticket, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: NOS.nl

"Vluchten gecancelled door extreem winterweer oostkust VS en Canada"

British Airways geeft upgrade cadeau

donderdag 11 januari 2018

British Airways heeft momenteel een actie voor Business Class reizigers. Boek voor 30 maart 2018 een retourticket in de Business Class (Club World) en ontvang bij het maken van de boeking...

Lees verder

KLM Werelddeal Weken

donderdag 4 januari 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. De komende periode biedt KLM verlaagde tarieven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Houston en Hong Kong.

Lees verder

Prettige feestdagen!

donderdag 21 december 2017

Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar om te zorgen dat u op tijd thuis bent voor de gezelligste tijd van het jaar. Neem gerust contact met ons...

Lees verder