Home > Nieuws > Vluchten gecancelled door extreem winterweer oostkust VS en Canada

Vluchten gecancelled door extreem winterweer oostkust VS en Canada

vrijdag 5 januari 2018

Update 5 januari 2018 11:30 uur: Op dit moment is op veel plaatsen aan de ooskust van de VS de noodtoestand uitgeroepen en is op veel plekken de stroom uitgevallen. Alle vluchten van, naar en via JFK Airport and LaGuardia Airport in New York zijn geannuleerd. In de Canadese provincie Nova Scotia zijn meer dan 87.000 gevallen van stroomuitval gemeld. Verwacht wordt dat de stroomvoorziening pas zondag 7 januari 2018 weer hersteld zal zijn. Wij adviseren reizigers de website van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij te raadplegen voor de meest actuele vluchtinformatie.

Door aanhoudende kou en hevige sneeuwval zijn vandaag op luchthavens aan de oostkust van de VS duizenden vluchten geannuleerd. Door het extreme winterweer kan zelfs op sommige plekken de stroom uitvallen.  

Op onder andere de volgende luchthavens zijn al meer dan 3500 vluchten geannuleerd:

  • Newark Liberty International Airport in New Jersey
  • Logan International Airport in Boston
  • LaGuardia Airport in New York
  • John F. Kennedy International Airport in New York

Voor assistentie bij het (om)boeken van uw ticket, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: NOS.nl

"Vluchten gecancelled door extreem winterweer oostkust VS en Canada"

24x7 Service VCK Travel

dinsdag 4 december 2018

Onverwachte wijzigingen in uw reisschema? Waar ter wereld u ook bent, u kunt altijd bij ons terecht. Een exclusieve service buiten kantoortijden, speciaal voor u als klant van VCK Travel.

Lees verder