Magnifiek Marbella!

Opnieuw vragen wij uw aandacht voor een bijzondere suggestie van onze Corporate Events afdeling. Met een vluchtduur van circa 3 uur en een gematigd mediterraan klimaat waardoor de gemiddelde temperatuur het hele jaar heerlijk blijft, is Zuid-Spanje een uitstekende keuze voor uw Incentive reis.

Aan de Middellandse zee, tussen Málaga en Gibraltar aan de voet van de Sierra Blanca, vindt u Marbella. Wellicht kent u deze plek aan de Costa del Sol als mondaine badplaats, maar strand is niet het enige wat Marbella en omgeving te bieden hebben. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Fuengirola voor een zeiltocht op de Middellandse zee. Stap aan boord van Catamaran de ‘Fly Blue Dos’ en geniet van de prachtige kustlijn, de zon en een verfrissende duik. Wie weet komt u nog dolfijnen tegen!

Ook een must in Marbella is een cabrio rally door het prachtige achterland. In het witte pittoreske dorpje Mijas maakt u een eerste stop voor een kop koffie met een overheerlijke churros (Spaanse donut) gedoopt in warme chocolade. Hierna vervolgt u de route naar Ronda, een plek die bekend staat om zijn bruggen. Er zijn wel drie verschillende bruggen over de Tajo de Ronda, een tientallen meters diepe kloof die Ronda in tweeën verdeelt. Eenmaal aangekomen in Ronda, zal u onder begeleiding van Spaanse mama’s een heerlijke traditionele pan paella bereiden voor de lunch.

Tijdens uw verblijf aan de Costa del Sol is hotel Puente Romano een uitstekende keuze. Het hotel beschikt onder andere over een eigen strand, tennisbanen, diverse zwembaden en door de centrale ligging tussen Marbella en Puerto Banus is dit hotel eenvoudig te bereiken. Het complex dat wordt omringd tuinen, lijkt op een traditioneel Andalusisch dorp en alle 258 kamers met airconditioning beschikken over een eigen terras.

Hebben wij uw interesse gewekt voor deze Spaanse bestemming en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, zodat wij al uw wensen kunnen bespreken.

Deel deze pagina

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder