Magnifica, de business class van Alitalia

Magnifica is Alitalia’s gerenommeerde merknaam voor zijn lange afstandsvluchten en biedt full-flat bedstoelen in leer van Poltrona Frau die uitgerust zijn met massagefuncties en gratis wifi (50 MB). De opstelling in de Business Class is in een 1-2-1 opstelling, waardoor elke reiziger aan het gangpad zit. Een bijzonder ontspannen cabine, dankzij een verlichtingssysteem met verlichting die varieert in intensiteit en kleur, afhankelijk van het tijdstip en de fasen van de reis met de nieuwe A330’s.

Om de reis aan boord comfortabeler te maken, is er het elegante etui van Salvatore Ferragamo. Daarin zit eau de toilette Tuscan Soul Bianco van Carrara, cacaoboter, bodycrème en natte doekjes; en nog veel meer nuttige accessoires. Alle Magnifica-menu’s zijn ontworpen in samenwerking met Gambero Rosso, ’s werelds leider op het gebied van Italiaans eten en wijn.

Ook op de grond een exclusieve ervaring
De zakenreiziger krijgt bij een SkyPriority status toegang tot de ‘Casa Alitalia’ lounges en de lounges van Alitalia’s airline-partners, aangezien Alitalia SkyTeam member is. Het nieuwe concept van de ‘Casa Alitalia’-lounges weerspiegelt de stijl van een prachtig Italiaans huis, waar u kunt ontspannen in afgesloten gebieden, kunt genieten van een selectie typisch Italiaanse producten of zelfs kunt werken dankzij gratis wifi.

Wilt u meer weten over de Business Class Magnifica, of uw reis boeken? Neem contact met op met uw Travel Consultant.

Deel deze pagina
×

"Magnifica, de business class van Alitalia"