Maak gebruik van de CIBTvisas digitale fotoservice

Om u tijd en moeite te besparen biedt CIBTvisas, onze partner op het gebied van visumaanvragen, de CIBTvisas digitale fotoservice. Deze fotoservice maakt het mogelijk om op een snelle en gemakkelijke manier een geschikte foto voor uw paspoort of visumaanvraag te verkrijgen.

U maakt in uw eigen omgeving de foto met uw digitale camera of smartphone en upload deze via de website van CIBTvisas. Vervolgens zorgt CIBTvisas dat uw pasfoto voldoet aan de overheids- en consulaire eisen die van toepassing zijn op uw visumaanvraag.

Hoe werkt het?
U maakt met uw eigen digitale camera of smartphone de pasfoto voor een volledig witte achtergrond. Het is belangrijk dat de foto recht van voren wordt genomen. De te fotograferen persoon houdt het hoofd rechtop, kijkt recht in de camera en wordt met bedekte schouders en een neutrale gezichtsuitdrukking zonder bril, uniform of hoofdbedekking gefotografeerd. Religieuze hoofdbedekking is wel toegestaan, mits het gelaat zichtbaar is. Ook een bril die dagelijks gedragen wordt is toegestaan, mits de ogen herkenbaar in beeld worden gebracht.

Voor een geschikte pasfoto is het belangrijk dat er voldoende ruimte zichtbaar is tussen de bovenkant van het hoofd en de bovenkant van de foto. Tijdens het maken van de pasfoto moet de fotograaf dan ook op minimaal 1,5 meter afstand van de te fotograferen persoon staan. Wanneer de foto is gemaakt kunt u deze in kleur zonder schaduwen uploaden via de website van CIBTvisas, zodat deze kan worden gebruikt bij de aanvraag van uw paspoort of visumaanvraag. De kosten voor de CIBTvisas fotoservice bedragen €25,00 per reiziger excl. BTW.

Bron: CIBTvisas

Deel deze pagina
×

"Maak gebruik van de CIBTvisas digitale fotoservice"