Lufthansa Group, voor aangename en waardevolle vluchten

De constante vernieuwingen tijdens alle facetten van iedere vlucht zijn een belangrijk onderdeel voor de maatschappijen van de Lufthansa Group. Door innovatie bieden Lufthansa Group maatschappijen steeds nieuwe producten, diensten en services aan voor een aangename en waardevolle reiservaring van de zakenreiziger.

PartnerPlusBenefit, het loyaliteitsprogramma van de maatschappijen uit de Lufthansa Group en haar partners, biedt momenteel 5x de normale hoeveelheid BenefitPoints op de door Lufthansa en SWISS uitgevoerde vluchten tussen Amsterdam en India. Deze promotie is geldig tussen 15 april en 14 juni 2019.

Austrian Airlines heeft op 1 april j.l. gevierd dat het 60 jaar constant vluchten tussen Amsterdam en Wenen heeft uitgevoerd.

Brussels Airlines introduceert een geheel nieuwe Business Class op haar langeafstandsvluchten, ‘een boetiekhotel in de lucht’. Een kleinschalig, persoonlijke ervaring aan boord. De langeafstandsvloot zal geleidelijk worden omgebouwd met dit nieuwe product.

Eurowings begint met het aanbieden van prioriteit-instappen voor passagiers die reizen met het SMART tarief. Dit prioriteit-instappen was tot nu toe alleen beschikbaar voor statushouders en BIZclass passagiers.

Lufthansa werd op 26 maart jl. bekroond als “Airline of the Year” door het tijdschrift Air Transport World (ATW). Voor de eerste keer in 14 jaar gaat één van de belangrijkste internationale prijzen in de luchtvaartindustrie naar een Europese luchtvaartmaatschappij.

Swiss is bezig met de vernieuwing van alle klassen in haar Airbus A340 vloot. Het eerste vliegtuig met de nieuwe cabines vertrok begin maart. Alle A340 vliegtuigen ondergaan na elkaar de vernieuwing; alle vijf de A340’s zijn naar verwachting deze zomer gerenoveerd. De nieuwe stoelen zijn van de nieuwste standaard en het nieuwe inflight-entertainmentsysteem biedt tevens internet connectiviteit.

Voor meer informatie over de Lufthansa Group, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie of helpen u bij het boeken van uw ticket.

Deel deze pagina
×

"Lufthansa Group, voor aangename en waardevolle vluchten"