Lufthansa Group verbetert de reiservaring nog verder

Passagiers van Lufthansa kunnen genieten van een volledig nieuwe vluchtervaring op korte en middellange routes. Lufthansa Group heeft haar eerste A321neo in Frankfurt ontvangen, die door Lufthansa aan de vloot wordt toegevoegd. Nieuw aan boord is een verbeterde stoel voor een nog comfortabelere vlucht die gezamenlijk wordt geïntroduceerd bij de drie netwerk maatschappijen; Lufthansa, SWISS en Austrian Airlines.

De comfortabele, volledig gestructureerde bekleding van de zitting en de rugleuning zorgen voor een merkbaar aangenamere vlucht dankzij de ergonomische drukverdeling van de stoel. Dankzij de innovatieve dunne rugleuning, genieten passagiers van nog meer persoonlijke ruimte. Dit wordt bereikt door de nieuw ontwikkelde horizontale opstelling van de literatuurvak boven de tafel. Elke rij stoelen heeft daarnaast zijn eigen USB-poorten in de huidige en toekomstige standaard, die bovendien voor het eerst aan boord bij de Lufthansa Group toestellen ook beschikbaar zullen zijn op korte routes.

Naast de voordelen voor passagiers, is er vermindering van het gewicht en hiermee ook een lagere CO2 uitstoot en minder onderhoudskosten. Deze onderdelen stonden centraal in de ontwikkeling van dit toestel. Lufthansa Group Airlines verwacht voor 2025 meer dan 100 nieuwe Airbus A320neo-toestellen te ontvangen. De nieuw ontwikkelde motor van Pratt & Whitney en CFM International, evenals de aerodynamische vleugeltippen waarmee het vliegtuig is uitgerust, zullen leiden tot brandstofvermindering van 20 procent per stoelkilometer. Bovendien geeft iedere A320neo die opstijgt een 50 procent kleinere geluidsvervuiling ten opzichte van vergelijkbare vliegtuigen van deze grootte.

Wilt u meer informatie over de Lufthansa Group of uw reis boeken? Neem contact op met onze Travel Consultants, zij helpen u hier graag bij!

Deel deze pagina
×

"Lufthansa Group verbetert de reiservaring nog verder"