Lufthansa breidt haar netwerk uit

Met de introductie van meer bestemmingen laat Lufthansa Group haar kracht zien als een wereldwijd opererende luchtvaartgroep. De maatschappijen van de groep bieden een groeiend aantal bestemmingen aan; zowel Europese als intercontinentale. Hierdoor blijft de Lufthansa Group een aantrekkelijke groep van luchtvaartmaatschappijen om mee te vliegen voor uw zakenreis.

Naar Montreal met Austrian Airlines

Austrian Airlines is eind april een nieuwe route gestart tussen Wenen en Montreal. Dit zomerseizoen is er een dagelijkse verbinding tussen deze twee steden, in het aankomende winterseizoen zal dit dalen naar vijfmaal per week.

Tijdelijke zomerroute 2020 bij Brussels Airlines

Ook Brussels Airlines heeft Montreal in haar routenetwerk opgenomen; de route start gelijk met het zomerseizoen van 2020 eind maart en zal vijfmaal per week worden uitgevoerd. Brussels Airlines zal de route alleen in de zomer onderhouden tussen eind maart en eind oktober. Montreal is een interessante en relevante bestemming voor zowel zakenreizigers als toeristen, de vlucht bedient beide segmenten.

Met Eurowings naar Noord-Amerika

Gedurende het zomerseizoen van 2020 start Eurowings met vluchten vanuit Frankfurt naar Anchorage en Phoenix. Anchorage zal driemaal per week worden aangevlogen terwijl Phoenix tot wel vijfmaal per week wordt aangedaan. Ook verbindt Eurowings Frankfurt tweemaal per week met Las Vegas en driemaal per week met Orlando. Met deze extra bestemmingen versterkt Eurowings haar al bestaande sterke netwerk richting Noord-Amerika.

Lufthansa breidt wereldwijd netwerk uit

Lufthansa voegt Detroit en Seattle aan haar Noord Amerikaanse netwerk toe; vluchten tussen Frankfurt en Detroit starten vanaf mei 2020 en gaan vijfmaal iedere week. De route naar Seattle wordt wekelijks zesmaal aangevlogen vanaf Frankfurt. Ook gaat Lufthansa vanaf zomerseizoen 2020 met vluchten starten tussen München en Bangalore in India; hier wordt vijfmaal per week gevlogen.

Vanaf voorjaar 2020 een groter netwerk bij SWISS

SWISS begint met vluchten vanaf Zürich naar Osaka vanaf 1 maart 2020, de route wordt iedere week vijf keer uitgevoerd. Ook start SWISS met vluchten tussen Zürich en Washington; met het begin van zomerseizoen 2020 wordt een dagelijkse frequentie toegevoegd.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de Lufthansa Group naar zakenreis-bestemmingen? Neem contact op met onze Travel Consultants. Zij geven u graag meer informatie en kunnen u helpen bij het boeken van een ticket.

Deel deze pagina
×

"Lufthansa breidt haar netwerk uit"

Eerste TMC met ISO 27701

De behoefte aan bescherming en garantie van persoonlijke informatie blijft maar groeien. Europese privacyrichtlijnen, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR), verplichten bedrijven om hierop in te anticiperen. Daarnaast geven ISO certificeringen

Lees verder
Oranje en rode reisadviezen

Een oranje wereld

De richtlijn van de overheid om tot half maart alleen echt noodzakelijk te reizen, heeft er toe geleid dat sinds woensdag 16 december jl. de reisadviezen voor de gehele wereld aangepast

Lees verder