Lancering Aer Lingus’ AerSpace

Goed nieuws voor de zakenreizigers die regelmatig van en naar Ierland vliegen. Aer Lingus heeft onlangs de nieuwe AerSpace gelanceerd. Deze stoelen zijn sinds 2 mei te reserveren bij Aer Lingus’ drukste korte vluchten vanaf 1 september.

AerSpace is de nieuwste klasse, welke comfortabeler zit dan de Economy Class en de voordelen biedt van een Business Class. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de middelste stoel altijd vrij is. Op deze manier heeft de reiziger meer ruimte om te werken, maar kan tegelijkertijd ook ontspannen zitten.

De klasse is voor iedereen te boeken op deze short-haul routes. Reizigers die een aansluitende Business Class boeking via Dublin naar Noord Amerika hebben, worden indien plaats beschikbaar automatisch naar de AerSpace stoel geüpgraded. 

De andere voordelen die deze klasse biedt, zijn gratis 20kg ruimbagage, toegang voor de zakenreizigers tot de lounges, voorrang bij het instappen, een gereserveerde ruimte voor handbagage, fast track lane bij de veiligheidscontroles en het is inclusief een drankje en hapje van het Bia menu tijdens de vlucht.

Als een boeking wordt gewijzigd en Aerspace niet meer beschikbaar is, worden de voordelen van de Advantage tarieven aangeboden.

Heeft u vragen over Aer Lingus of het nieuwe AerSpace product? Neem contact op met onze Travel Consultants, zij helpen u graag verder.

Deel deze pagina