Laat ons uw teambuildingsactiviteit organiseren!

Een team dat op elkaar is ingespeeld en weet wat zij aan elkaar hebben is één van de kernaspecten van een succesvolle onderneming. Een goed team dat elkaar vertrouwt, motiveert, accepteert en inspireert. Een teambuildingsactiviteit is dé manier om dit te bereiken. En dat is precies waar onze Project Managers van de Corporate Events afdeling bij kunnen helpen. Een avondje bowlen is al even passé. Ga de grens over, onderneem andere activiteiten dan gebruikelijk, maak samen iets, doe het anders.

Meesterlijk in Barcelona

Ga bijvoorbeeld naar Barcelona met uw team. Maak samen een kolossaal meesterwerk. Hoe? Een replica op A3-formaat van een fameus schilderij dient als basis. Iedere deelnemende kunstenaar mag een deel van het schilderij voor zijn of haar rekening nemen. Als iedereen klaar is, worden de delen samengevoegd. Ongeacht het resultaat staat het proces garant voor veel plezier en een bijzondere creatieve ervaring in de buitenlucht.

Zingen in Londen

Elkaar echt leren kennen? Stap dan als team uit jullie comfortzone. Ga naar Londen en duik de legendarische Abbey Road Studio’s in! Treed in de voetsporen van poplegendes als The Beatles, Pink Floyd en de Spice Girls en neem samen met een team van producers en muzikanten een liedje naar keuze op. Natuurlijk krijgen jullie ook een exemplaar mee naar huis. For your ears only?

Raak de puk in Praag

Ontdek verborgen talenten in Praag, of juist niet. Er is geen ervaring voor nodig, ga gewoon de uitdaging van een workshop ijshockeyen aan. De lol begint al in de kleedkamer als het team in compleet ijshockey outfit gehesen wordt. Elkaar toelachen verbindt ook. Daarna gaat u het ijs op waar u een 15 minuten durende warming-up met instructies krijgt. Hierop volgt een heuse wedstrijd. Wees niet bang om te vallen, dat gaat onherroepelijk gebeuren. Uw outfit beschermt u tegen iedere onverwachte beweging. U kunt daarna lekker opscheppen tijdens het afsluitende buffet.

Het is slechts een greep aan voorbeelden voor een ‘alternatief’ teamuitje, maar gegarandeerd succesvol. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor u en uw team? Maak een afspraak met het VCK Corporate Events team, zij helpen u graag met het verzorgen van een buitenlandse teambuildingsactiviteit!

Deel deze pagina
×

"Laat ons uw teambuildingsactiviteit organiseren!"