KLM start nieuwe lijndienst tussen Schiphol en Boston

Volgend jaar, vanaf maart 2019, start KLM een nieuwe lijndienst tussen Schiphol en Boston, één van de oudste steden van de Verenigde Staten.

Boston staat niet alleen bekend als de stad van de Boston Red Sox, het Major League Baseball team dat speelt in het Fenway Park stadium, maar ook door de honderden universiteiten en colleges in deze stad waaronder de Harvard-universiteit (Cambridge), is Boston een welbekende Amerikaanse bestemming.

Drie keer per week, op woensdag, vrijdag en zondag vliegt KLM dan met een Airbus A330-300 vanaf Amsterdam naar deze Amerikaanse stad. De vlucht vertrekt om 17:00 uur vanaf Schiphol en landt om 18:30 uur lokale tijd in Boston. De retourvlucht vertrekt om 22:00 uur vanuit de Verenigde Staten en landt om 10:35 uur de volgende ochtend weer in Amsterdam. Op dit moment vliegt partner Delta Airlines, in samenwerking met KLM, al twee keer per dag tussen de beide luchthavens. Vanaf Schiphol vertrekken deze vluchten om 11:15 uur en 14:35 uur. Voor meer informatie over de vluchtmogelijkheden of assistentie bij het boeken van uw ticket kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: KLM

Deel deze pagina
×

"KLM start nieuwe lijndienst tussen Schiphol en Boston"