KLM past COVID-19 maatregelen aan

KLM COVID19 maatregelen

Sinds de uitbraak van COVID-19 zijn er door KLM diverse maatregelen getroffen rondom screening en hygiëne ter bescherming van u en het KLM-personeel aan boord en op de luchthavens. Bekijk de eerdere video van KLM. Omdat adviezen en richtlijnen aan verandering onderhevig zijn, hebben zij nu hun volgende maatregelen er op aangepast:

Catering aan boord

Op Europese vluchten serveert KLM in de World Business Class een door Marcel Wanders ontworpen box met ontbijt, lunch of diner – afhankelijk van het moment van de dag. In Economy Class krijgt u een box met een sandwich. Bij de maaltijd worden frisdrank, wijn, bier, koffie en thee geserveerd.

Op Intercontinentale vluchten serveert KLM in de World Business Class een door Marcel Wanders ontworpen tray met een warm gerecht, een salade, dessert, kaas en crackers. In Economy Class ontvangt u een tray met een warme maaltijd, een salade en een nagerecht. Daarnaast krijgt u een zakje met snacks, fruit en drankjes. KLM serveert frisdrank, wijn en bier bij de maaltijd. Koffie en thee zijn op verzoek beschikbaar. Helaas is het nu niet mogelijk om een speciale maaltijd te bestellen.

Mondkapje

Het is verplicht om uw mondkapje elke 4 uur te vervangen, of eerder als een masker vies of vochtig wordt. U wordt aangeraden om ruim voldoende mondkapjes voor de hele reis mee te nemen.

Desinfecterende middelen

Het World Business Class toilettasje bevat nu ook een flesje desinfecterende handgel. Vanaf 18 augustus 2020 ontvangen alle Economy Class-passagiers op zowel Europese als Intercontinentale vluchten een zakje desinfecterende gel. Op Intercontinentale vluchten ontvangen passagiers ook een desinfecterend doekje.

Lounge

De KLM’s Schengen Crown Lounge is open van 06.00 – 12.00 uur. Buiten deze tijden zijn Schengen-reizigers ook welkom in de KLM Non-Schengen Crown Lounge. De KLM Non-Schengen Crown Lounge is open van 07.00 – 21.00 uur.

Wilt u voor uw zakenreis een KLM-ticket boeken? Neem dan contact op met onze Travel Consultants en zij helpen u graag verder.  

Deel deze pagina
×

"KLM past COVID-19 maatregelen aan"