Home > Nieuws > KLM gebruikt officieel zakelijk WhatsApp account

KLM gebruikt officieel zakelijk WhatsApp account

dinsdag 3 oktober 2017

KLM heeft als eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld een officieel zakelijk WhatsApp account.

De luchtvaartmaatschappij is een van de bedrijven die een samenwerking met WhatsApp is aangegaan, om als proef zakelijke dienstverlening aan te bieden via dit platform.

Hoe werkt het?
Wanneer u een ticket boekt via de website van KLM, kunt u aangeven dat u via WhatsApp uw vluchtgegevens wil ontvangen. KLM stuurt dan onder andere de reserveringsbevestiging, instapkaart en actuele vluchtinformatie via WhatsApp. Zo heeft u alle nodige informatie altijd snel en gemakkelijk bij de hand. Wanneer u gebruik maakt van de WhatsApp service, kunt u ook 24x7 contact opnemen met KLM via de chat. Alle berichten die in het gesprek tussen u en KLM worden verstuurd zijn beveiligd en kunnen niet gelezen worden door een derde partij. Zelfs WhatsApp heeft geen toegang tot deze gegevens. Wilt u gebruik maken van de WhatsApp service van KLM? Dit kunt u aangeven tijdens het maken van uw boeking of tijdens de online check-in procedure. De service is beschikbaar in negen verschillende talen; Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Portugees, Frans, Japans, Chinees en Koreaans. Klik hier voor meer informatie.

Bron: KLM

"KLM gebruikt officieel zakelijk WhatsApp account "

British Airways geeft upgrade cadeau

donderdag 11 januari 2018

British Airways heeft momenteel een actie voor Business Class reizigers. Boek voor 30 maart 2018 een retourticket in de Business Class (Club World) en ontvang bij het maken van de boeking...

Lees verder

KLM Werelddeal Weken

donderdag 4 januari 2018

De KLM Werelddeal Weken zijn gestart. De komende periode biedt KLM verlaagde tarieven naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Houston en Hong Kong.

Lees verder

Prettige feestdagen!

donderdag 21 december 2017

Ook tijdens de feestdagen staan wij voor u klaar om te zorgen dat u op tijd thuis bent voor de gezelligste tijd van het jaar. Neem gerust contact met ons...

Lees verder