Home > Nieuws > KLM Flight Bundle

KLM Flight Bundle

dinsdag 5 december 2017

Vliegt u vaker dan drie keer per jaar binnen Europa? Kijk dan eens naar de Flight Bundle van KLM. Met KLM Flight Bundle legt u vooraf uw bestemming(en) en het aantal vluchten vast, maar pas wanneer uw reis dichterbij komt, kiest u de datum waarop u wilt vertrekken.

KLM houdt op elke vlucht naar de door u gekozen bestemming een stoel voor u vrij, er is dus altijd beschikbaarheid op de vlucht die u kiest. Ook op vluchten tijdens de weekenden en schoolvakanties.

Hoe werkt het?
Om gebruik te maken van KLM Flight Bundle, kiest u één of meerdere bestemmingen binnen Europa. Dit kunnen twee (of meer) bestemmingen zijn die u dit jaar nog gaat bezoeken, of bijvoorbeeld één bestemming waar u minimaal drie keer in één jaar naar toe zal reizen. Het aantal retourvluchten in een KLM Flight Bundle ligt op minimaal drie tot maximaal dertig per jaar. Hoe meer vluchten per jaar u boekt, hoe lager de prijs per vlucht wordt. Naast het aantal bestemmingen kiest u ook met hoeveel personen u uw KLM Flight Bundle wenst te delen (minimaal 1 persoon en maximaal 9 personen), en tegen welke voorwaarden u uw tickets wenst te boeken. Zo is het mogelijk om uw tickets van minimaal 4 uur, tot maximaal 180 dagen voor vertrek van uw vlucht te boeken. De door u gekozen flexibiliteit geldt voor alle vluchten binnen uw bundel en u betaalt slechts één keer boekingskosten bij het vastzetten van uw bundel. Aan de hand van uw persoonlijke wensen, wordt de prijs van de tickets in de KLM Flight Bundle bepaald. Bent u een KLM Flying Blue deelnemer? Op alle tickets die u via uw bundel boekt kunt u ook profiteren van de Flying Blue voordelen.

Bron: KLM
Qatar introduceert de Qsuite

dinsdag 16 oktober 2018

Ongestoord vergaderen tijdens uw vlucht? Neem dan plaats in de Qsuite van Qatar.  In deze nieuwe Business Class kan een aparte cabine gecreëerd worden voor vier personen,...

Lees verder

Storm Callum nadert Ierland

donderdag 11 oktober 2018

Met Eirann, de Ierse meteorologische dienst, heeft een weerswaarschuwing met de status oranje afgegeven voor Storm Callum, die op 11 en 12 oktober de kust van Ierland zal bereiken.

Lees verder