KLM breidt bus service uit

Vanaf deze maand breidt KLM de bus service in Nederland uit. KLM startte in mei 2015 met de eerste gratis busdiensten voor KLM passagiers vanaf Schiphol naar Arnhem en Nijmegen en terug.

In juni 2016 werd de bus service ook beschikbaar tussen Schiphol en Eindhoven en Maastricht. Met ingang van 1 september 2017 wordt het schema van de KLM bussen tussen Nijmegen, Arnhem en Schiphol aangepast. De bus service rijdt vanaf deze maand geen twee, maar drie keer per dag in beide richtingen. Op een aantal van deze ritten maakt de bus ook een extra stop in de plaatsen Veenendaal en Rhenen.  

Hoe werkt het?
Bij het boeken van een vliegticket wordt de bus service kosteloos gereserveerd, wanneer u aangeeft dat u vanuit Nijmegen of Arnhem of Maastricht of Eindhoven vertrekt naar de luchthaven Schiphol. Vanuit de door u aangegeven locatie reist u met de KLM bus naar Schiphol. Met uw vliegticket en legitimatie krijgt u toegang tot de bus, en in de bus geldt dezelfde bagageregeling als in het vliegtuig. Bij files en vertragingen worden passagiers die een vlucht missen kosteloos omgeboekt. Wanneer u tijdens uw terugreis weer aankomt op de luchthaven, kunt u ook weer gebruik maken van de service terug naar één van deze steden. De bus rijdt twee keer per dag van Maastricht Centraal via Maastricht Aachen Airport en Eindhoven Airport naar Schiphol. Voor het boeken van uw KLM busreis, kunt u contact opnemen met onze Travel Consultants. Zij assisteren u graag.

Bron: KLM

Deel deze pagina