In Madrid valt zoveel te beleven, waar moet je dan beginnen?

Het organiseren van uw evenement, bedrijfsfeest, zakelijke meeting of incentive reis, het Corporate Events team van VCK Travel helpt u er graag bij. Denk bijvoorbeeld aan een driedaagse reis naar Madrid: de perfecte bestemming voor uw volgende incentive reis. Lees mee voor een dag in Madrid.

Het kloppende hart

Madrid is het kloppend hart van Spanje en tevens hoofdstad van dit land. De eeuwenoude tradities worden hier gecombineerd met de huidige elementen. De Spaanse flamenco en heerlijk tapas restaurants blijven bestaan tussen de hippe clubs en design winkels. Eén van de redenen waarom dit een goede bestemming is voor uw volgende reis.

Geniet hier van het echte Spaanse leven. ’s Ochtends vroeg chocolade met churros bij de oudste en bekendste chocolateria van de stad, Chocolateria San Ginés. Dat is toch wat iedereen wilt?

Go car

Vervolgens gaat u de stad doorkruisen met Go Cars. Dit zijn gele autootjes welke plek hebben voor twee personen. De Go Cars zijn allemaal voorzien van een iPad met navigatie die u precies vertelt waar u zich bevindt en welke afslag u kunt nemen. U volgt een bepaalde route waar een gids het één en ander vertelt. U rijdt gewoon op de weg tussen de auto’s, maar ook door smalle steegjes waar normale auto’s zich niet kunnen begeven. Madrid is een stad voor echte stadliefhebbers. Het is een bestemming waar u zelfs zonder reisdoel van kunt genieten.

Geen tijd om te haasten

’s Middags staat de paella klaar op het terras van Restaurant Los Galayos. Haast en spoed kennen de Spanjaarden niet, zeker niet wanneer het op eten aankomt. Het is dan ook even wennen aan de tijdstippen waarop in Madrid gegeten wordt. De lunch begint niet eerder dan om 13.00 uur en loopt vaak uit tot 16.00 uur. Maar dit maakt het alleen maar gezellig.

Na de lunch heeft iedereen lekker vrije tijd om de stad al wandelend verder te ontdekken.

En ’s avonds is het tijd voor een geweldig diner bij een locatie die wij graag met u bespreken bij uw volgende aanvraag! Neem contact op met de Project Managers van het Corporate Events team, en wij vertellen het u graag.

Deel deze pagina
×

"In Madrid valt zoveel te beleven, waar moet je dan beginnen?"