IMTG op CrewConnect Global 2017

VCK Marine Travel is aangesloten bij IMTG, de International Marine Travel Group. IMTG is een wereldwijde Travel Management Company, gespecialiseerd in de aflossing van personeel en crew in de offshore sector.

IMTG heeft partners op alle strategische locaties in de maritieme- en offshore industrie. Alle serviceafspraken, tarieven en kwaliteitsafspraken zijn wereldwijd gewaarborgd, waardoor u altijd en overal van dezelfde service zoals u die van ons gewend bent.

Op maandag 6, tot en met woensdag 8 november 2017, is IMTG aanwezig op CrewConnect Global 2017 in Manilla, de hoofdstad van de Filipijnen. Het CrewConnect Global event wordt georganiseerd in het Sofitel Philippine Plaza Hotel en is ‘s werelds grootste event gericht op crew aflossingen in de offshore sector. Op CrewConnect Global vindt u meer dan 50 verschillende stands van organisaties wereldwijd, en meer dan 600 crewing professionals uit 40 landen. Tijdens de drie beursdagen is het niet alleen mogelijk om de beurs stands te bezoeken, maar worden ook interessante lezingen en trainingen over het vakgebied georganiseerd. De professionals van IMTG zijn drie dagen aanwezig op de beurs en kunnen u alles vertellen over de nieuwste tools gericht op de aflossing van crew en personeel in de offshore sector. Heeft u interesse in het bezoeken van CrewConnect Global 2017? Meld u dan nu aan via deze link en ontvang tot 50% korting op het inschrijf bedrag. Wilt u meer informatie over VCK Marine Travel en het internationale netwerk van IMTG? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer!

Deel deze pagina