Het voorproeven van uw corporate event

Onze Project Managers van het Corporate Events Team helpen u van A tot Z bij de organisatie van uw corporate event, zakelijke meeting of incentive reis. Een belangrijk onderdeel hiervan is een inspectie voorafgaand aan de reis, waarbij uw vaste Project Manager u begeleidt.

Nadat uw wensen zijn besproken, is het moment aangebroken dat de bestemming moet worden gekozen. Hierbij ondersteunen en adviseren wij u graag! Als u nog twijfelt tussen enkele bestemmingen, maar ook als u al een locatie heeft gekozen, dan is het belangrijk om alvast een bezoek te brengen aan de bestemming. De zogenaamde inspectiereis, waarbij u alvast gaat voorproeven! Uw Project Manager stelt een programma op voor deze reis, waarbij we samen met onze lokale partner alle programmaonderdelen en mogelijkheden doorlopen. Zij zijn bekend met de bestemming, de cultuur en spreken letterlijk en figuurlijk de taal.

Tijdens de reis kunt u kennis maken met de stad en de mogelijke hotels. Bekijken we allerlei activiteiten en uiteraard slaan wij de diverse restaurants niet over, waar we enkele lokale gerechten gaan proeven. Tevens maakt u tijdens de reis kennis met onze lokale partner. Op de locatie adviseren wij u door de mogelijkheden te laten zien en te laten ervaren. Zo komen wij samen tot een programma dat past bij uw gezelschap en uw doelen voor de reis.

Na de inspectiereis worden de afspraken vastgelegd met de leveranciers en zorgen wij ervoor dat er een draaiboek wordt samengesteld van dag tot dag en van uur tot uur. Alle puntjes worden op de i gezet voor aanvang van de reis.

Gedurende de reis zorgt de Project Manager van ons Corporate Events Team dat alle gemaakte afspraken worden nageleefd en de reis soepel verloopt. Zodat u, samen met het gezelschap, kunt genieten van de reis. Onze Project Managers zijn professioneel, ervaren en schakelen ter plekke snel met alle betrokken leveranciers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw corporate event, zakelijke meeting of incentive reis? Neem snel contact op met ons Corporate Events Team, zij denken graag met u mee. 

Deel deze pagina
×

"Het voorproeven van uw corporate event"