Het vernieuwde KLM loyaliteitsprogramma

KLM maakt het nu nog makkelijker om alles uit uw zakenreis te halen. Het zakelijke spaarprogramma bluebiz is vernieuwd. Dit programma biedt een breed pakket aan voordelen.

Blue credits

Als lid van dit programma spaart u voor blue credits, en deze kunnen worden ingezet voor vliegtickets, vlucht gerelateerde diensten of upgrades. Eén blue credit staat gelijk aan één euro. Met het vernieuwde programma kunt u nu ook blue credits ontvangen bij uw groepsboeking van tien personen of meer.

Autoriseer uw Travel Consultant

Een van de grootste veranderingen van het nieuwe programma is dat u nu VCK Travel kan autoriseren als uw eigen Travel Agent. Dit maakt het mogelijk dat wij bij uw volgende boeking uw blue credits kunnen verzilveren. Autoriseren kan hier en mail naar accountsupport@vcktravel.nl voor het juiste IATA nummer. Ook als uw bedrijf actief is in de marine sector is het nu mogelijk om blue credits te sparen op basis van deze speciale tarieven.

Als u de credits gemist heeft, is er tot zes maanden tijd na het maken van uw vlucht nog de mogelijkheid om deze alsnog bij te laten schrijven. De vluchten die u heeft geboekt of die u heeft gevlogen tot drie maanden voordat u bluebiz-deelnemer werd, tellen ook nog mee.

Prioriteit

Naast het voordeel van de blue credits heeft u ook voorrang het boarden, op de wachtlijst en bij het omboeken van de vlucht in geval van een vluchtverstoring.

Neem contact op met uw VCK Travel Accountmanager als uw vragen heeft over het vernieuwde KLM bluebiz programma. Wilt u een boeking maken bij KLM en uw blue credits verzilveren? Neem dan contact op met onze Travel Consultants. Zij helpen u graag verder.

Deel deze pagina
×

"Het vernieuwde KLM loyaliteitsprogramma"

Lufthansa breidt haar netwerk uit

Met de introductie van meer bestemmingen laat Lufthansa Group haar kracht zien als een wereldwijd opererende luchtvaartgroep. De maatschappijen van de groep bieden een groeiend aantal bestemmingen aan; zowel Europese als

Lees verder

De nieuwe autohuurervaring van Avis

De Preferred-leden van Avis Budget Group worden beloond voor hun loyaliteit. Deelnemen is snel, eenvoudig en volledig gratis en u profiteert van voordelen zoals een gratis weekendhuur en upgrades, Priority Servicebalies

Lees verder

American Airlines brengt u meer

De samenwerking tussen American Airlines, British Airways, Iberia en Finnair biedt de zakenreiziger van VCK Travel veel voordelen. Meer vluchten, meer routes en meer connecties. Een mix en match van luchtvaartmaatschappijen

Lees verder