Het uitgebreide routenetwerk met Turkish Airlines Corporate Club

Turkish Airlines vliegt momenteel naar 320 bestemmingen in 126 landen en is daarmee de luchtvaartmaatschappij die naar de meeste landen vliegt. Vanaf 30 december a.s. wordt het netwerk wederom uitgebreid met de Chinese bestemming, Xian. Als Turkish Airlines Corporate Club lid kan er geprofiteerd worden van kortingen op het gehele netwerk.

Corporate tarieven

Iedere keer bij het boeken van een Turkish Airlines vlucht, kunt u als zakenreiziger geld besparen. Turkish Airlines biedt speciale corporate tarieven voor business- en economyclass ongeacht het aantal gekochte tickets per jaar. Deze speciale tarieven maken het mogelijk de tickets te rebooken of te rerouten zonder kosten. Dit is een belangrijk voordeel waardoor er een kostenbesparing gerealiseerd wordt en u tegelijk in staat is om te reageren op de behoeften van de wereldwijde zakenwereld.

Meer voordeel

Heeft u veel bagage? Geen probleem! Standaard mag er 30kg meegenomen worden in economy- en 40kg in businessclass. Met Turkish Airlines Corporate Club wordt dit 40kg in economyclass en 50kg in businessclass wanneer u vertrekt vanuit Amsterdam.

Toegang tot de lounges

Bedrijven die lid zijn van het corporate programma van Turkish Airlines Corporate Club krijgen de mogelijkheid hun reizigers te voorzien van de Corporate Club kaart. Deze kaart biedt toegang tot de lounge op Schiphol Airport en het nieuwe Istanbul Airport wanneer er een internationale vlucht geboekt is met Turkish Airlines. Tevens kunt u met deze kaart inchecken bij de businessclass counter met een economyclass ticket.

Wilt u meer informatie over de Turkish Airlines Corporate Club of uw zakenreis boeken? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Deel deze pagina
×

"Het uitgebreide routenetwerk met Turkish Airlines Corporate Club"