Geniet van meer opties Singapore Airlines vanuit de Benelux

Vanaf 26 oktober 2020 biedt Singapore Airlines vier keer per week vluchten aan tussen Brussel en Singapore, uitgevoerd met de moderne Airbus A350. Dankzij de terugkerende route tussen Brussel en Singapore, kan iedereen woonachtig in de Benelux (met uitzondering van de Waddeneilanden) binnen twee uur op een luchthaven zijn vanwaar een Singapore Airlines vlucht vertrekt (Amsterdam, Brussel of Düsseldorf).

Met ingang van het winterseizoen 2020/2021 verhoogt Singapore Airlines tevens de capaciteit op de route tussen Amsterdam en Singapore. Op dit moment wordt de dagelijkse vlucht vanuit Amsterdam uitgevoerd met een Airbus A350 in een 3-klasse configuratie. Deze wordt echter vervangen door een Boeing 777-300ER. Met de komst van de Boeing 777-300ER, neemt de capaciteit in business- en premium economyclass toe. Tevens zal first class worden geïntroduceerd.

Doorvliegen vanaf Singapore

In Singapore kunnen passagiers doorvliegen naar tal van bestemmingen in Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw Zeeland. Zo biedt Singapore Airlines vluchten aan naar maar liefst negen Australische bestemmingen.

Best Cabin Crew

Waar Singapore Airlines zich in onderscheidt is niet beperkt tot alleen de moderne vliegtuigen en cabines, maar vooral ook de service speelt hierin een belangrijke rol. In 2019 is het cabinepersoneel door Skytrax uitgroepen tot ‘Best Cabin Crew’.

Dineren in de lucht

Met de Book the Cook service van Singapore Airlines vindt u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke dinerervaring in de lucht. Kies tot 24 uur voor uw vlucht uit een brede selectie van culinaire hoogtepunten. Met deze verfijnde service en ruime keuzes wordt uw zakenreis een persoonlijke ervaring.

Uw taalkennis bijspijkeren?

Alle passagiers aan boord bij Singapore Airlines hebben de beschikking over LCD schermen en video touchscreen handsets. Daarnaast biedt KrisWorld, het bekroonde in-flight entertainment systeem van Singapore Airlines, in alle reisklasse meer dan 1.000 on-demand entertainment opties, inclusief films, tv-programma’s, documentaires, games en taalcursussen. Altijd fijn om nog even uw buitenlandse taalkennis te toetsen voordat u naar uw zakelijke afspraak gaat.

Wilt u uw ticket boeken naar één van de bestemmingen van Singapore Airlines? Neem contact op met onze Travel Consultants, zij helpen u graag.

Deel deze pagina
×

"Geniet van meer opties Singapore Airlines vanuit de Benelux"