Ga op avontuur met uw incentive reis

Leer uw collega’s beter kennen door samen ‘op avontuur’ te gaan. Dat avontuur kan natuurlijk op allerlei verschillende manieren, back to basic in Denemarken of rondrijden in een Italiaanse klassieker aan de Amalfitaanse kust. In het alledaagse zakenleven worden al vaak bruggen gebouwd, figuurlijk. Maar het is ook letterlijk mogelijk, in de mooie natuur van Noorwegen. Ga op zoek naar het onbekende met uw incentive reis, dan bent u al op avontuur. Het Corporate Events Team van VCK Travel helpt u graag bij het organiseren van uw groepsreis, maar ook van uw evenement, meeting of congres. In het binnen- en buitenland.

‘Hygge’ in Denemarken

Hygge betekent gezelligheid in het Deens. En dat is de juiste omschrijving van dit avontuur. Een vuurtje stoken, samen eten en overnachten in Kragerup’s ‘shelter town’. In een hut in het bos. En overdag lekker aan de slag: via ziplines tussen de boomtoppen tot wel 28 meter hoogte en genieten van geweldige vergezichten. Dat is toch behoorlijk avontuurlijk!

Amalfi kust in Zuid-Italië

Meer interesse in een kustlocatie? Ook dat kan! De Amalfi kust mag er zeker zijn. Met de zon, de blauwe zee, het lekkere eten en de gastvrije mensen kunt u hier alle kanten op. Zelf toeren via prachtige routes in een Italiaanse oldtimer, of zoekt u liever de rust op dan is de Valley of the Mills misschien wel iets. Deze meer dan 700 jaar oude vallei is onbekend en een zeer goed bewaard geheim, waar u gaat wandelen met enthousiaste gidsen. Van Ravello tot Amalfi met veel afwisseling van prachtige natuurlandschappen: watervallen, ruïnes, uitgestrekte citroengaarden en nog veel meer. En uiteraard zorgen wij voor een heerlijke authentieke lunch met versgeperste olijfolie, tomaten, pasta en brood, aangevuld met een goed glas wijn op een lokale boerderij.

Bruggen bouwen in Noorwegen

In het zakenleven een vaak gehoord begrip: bruggen bouwen. Figuurlijk dan. Maar ga de uitdaging eens aan op een andere manier en bouw letterlijk een brug van touw. Dit wordt dan echt het ultieme teambuildingsavontuur, in de natuur op een kleine afstand van Oslo. De hele dag bezig zijn in de buitenlucht, kampvuur maken en in tenten slapen. Hiermee haalt u het beste in u en uw gasten naar boven. Dat is toch heel iets anders dan in de vergaderzaal zitten. Doet u mee?

Wat is uw volgende avontuur? Onze Project Managers van het Corporate Events team helpen u graag bij uw volgende project! Neem contact met ons op of maak direct een afspraak.

Deel deze pagina
×

"Ga op avontuur met uw incentive reis"