Ga in de lente met uw meeting naar ‘buiten’!

Uw corporate event in Nederland

De lente is begonnen en het is tijd om naar buiten te gaan! Zakelijke meetings en events zijn in de meeste gevallen binnen, maar ook voor uw bijeenkomst kan het prettig zijn om eens uit het ‘bekende’ te stappen en letterlijk naar buiten te gaan.

Ons Corporate Events Team kan u helpen bij het uitzoeken van geschikte buitenlocaties die ook de mogelijkheid tot ontspanning bieden. Een aantal unieke locaties van Hollandse bodem, die ook voorzien van alle moderne vergadertechnologieën, geven wij hier als voorbeeld weer en zijn perfect om te boeken in de lente.

Ga de lucht in

Hoog in de bomen, met een prachtig uitzicht te midden van rust, vindt u bij Kapellerput in Heeze een modern ingerichte boomhut welke geschikt is voor maximaal 14 personen. Via een loopbrug kunt u gebruik maken van twee kleine boomhutten die kunnen dienen al subruimte. Door de ligging kunt u in alle stilte en rust, op de geluiden van de natuur na, zich focussen op uw bijeenkomst. Tijdens uw meeting wordt het eten en drinken keurig verzorgd door de locatie, waar uitsluitend gewerkt wordt met pure en gezonde producten uit de regio. Deze locatie is perfect om uw meeting uit te breiden met een fikse wandeling als pauzemoment, maar ook kan er een sportieve activiteit georganiseerd worden.

Droog en buiten tegelijk

Midden in het bos op de Veluwe, in Wolfheze, bevindt zich een glazen kas om in te vergaderen. Ondanks dat u binnen zit, krijgt u het gevoel alsof u buiten bent en wordt u geïnspireerd door de natuur. Een unieke beleving om niet snel te vergeten en geschikt voor een kleine intieme meeting. De omgeving leent zich uitstekend om hier extra buitenactiviteiten te organiseren. De kas maakt onderdeel uit van Hotel De Buunderkamp, waardoor goede service en faciliteiten zijn gegarandeerd.

Woel met je voeten in het zand

Op een centrale plek in Nederland ligt VinkiBeach aan de Vinkeveense plassen, een mooie accommodatie voor een strandmeeting. In de zomer wordt zelfs een deel van het terras omgetoverd tot een beach met daarnaast een grote, open tent. Vanuit de tent is er directe toegang tot de binnen gelegen vergaderruimte, die van moderne technieken is voorzien. De mooie gerechten worden geserveerd vanuit de keuken van de Harbour Club. Er zijn mogelijkheden boten te huren en rond te varen over de Vinkeveense plassen, om uw meeting compleet te maken. 

Ook op zoek naar nieuwe energie? Dan is de lente het ideale moment om met elkaar op pad te gaan en naar ‘buiten’ te trekken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomst in de lente? Neem snel contact op met ons Corporate Events Team, zij denken graag met u mee. Uw corporate event is geslaagd als u uw doel heeft bereikt. Uw wens staat centraal in onze persoonlijke aanpak.

Deel deze pagina
×

"Ga in de lente met uw meeting naar ‘buiten’!"